Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Klupska skupština

U subotu je u prostorijama kluba održana godišnja skupština bridž kluba Dubrovnik. Usvojen je klupski proračun, podnesen izvještaj za prethodnu godinu i izabran novi predsjednik kluba: doktor Luko Dalmatin. Raspravljalo se i o planu za 2007 godinu. Sjednicu je vodila dosadašnja predsjednica Dubravka Zvrko. Prisutno je bilo dvanaest članova kluba uz ispriku predsjednika BK Astarea koji nije mogao doći zbog obaveza na vaterpolo utakmici u Splitu.
Prethodna godina protekla je u održavanju aktivnosti kluba. Klupski tim bio je drugi u B ligi jug te ispao u polufinalu kvalifikacija. Osvojena je Dalmatinska Liga za 2006 godinu. Nažalost klub nije nastupio na kupu Hrvatske. Đivo Tikvica nastupio je na kvalifikacijama za reprezentaciju i do samog kraja bio u konkurenciji. Jasna Božičević je bila treća na seniorskom prvenstvu Zagreba a par Čeović Mozara postigao je dobar rezultat na turnirima BK Split.
Poništena je odluka sa prethodne skupštine da za klub mogu nastupati samo parovi koji su odigrali preko 50% klupskih turnira. Pravilo je dovelo do situacije da svega par igrača u klubu ima uvjete potrebne za nastup. Ostaje i dalje riješiti problem posjete klupskih turnira. Nadam se da će kvalitetna organizacija turnira, točnost i brzi prikaz rezultata proizvesti ugodniji turnir. Svejedno kad krene ljeto većina članova igrat će bridž na Dančama - klub će ipak biti otvoren barem do prvi srpnja.
Proglašen je i klupski pobjednik sezone Niko Dubčić. Na skupštini mu je uručen i pehar. Klub se obavezao platiti nastup i prijevoz Franu Mozari za turnir po njegovom izboru za vođenje prošlogodišnjeg tečaja.
Novi predsjednik kluba je doktor Luko Dalmatin. Dubravka Zvrko se zahvalila na mandatu a mi se zahvaljujemo njoj na vremenu i trudu provedenom u dosta kriznoj situaciji za klub.


Post je objavljen 22.01.2007. u 12:18 sati.