Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

MILAN - AREZZO 2:0

Milan je u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Italije svladao Arezzo sa 2:0 pogocima Gilardina i Inzaghija. Rossoneri su tako odradili veliki dio posla pred uzvrat koji je na rasporedu za točno tjedan dana, u idući četvrtak. Za Milan je nastupilo tek nekoliko standardnih igrača, što se pokazalo dobrim.

Na početku utakmice rossoneri su imali blagu inicijativu u kojoj su s ipak vidjeli rezultati priprema na Malti. U 32' Arezzo je načeo Alberto Gilardino: nakon sjajnog proigravanja Seedorfa kroz sredinu Gila zaobilazi vratara gostiju te posprema loptu u mrežu za 1:0. Do kraja poluvremena isti je igrač imao priliku povisiti rezultat, ali se ipak na odmor otišlo sa minimalnom prednosti domaćina.

Drugo poluvrijeme počinje zamjenom Gilardino-Inzaghi. Iskusni Inzaghi je bio vidljivo željan igre i golova što je rezultiralo u 5' nastavka kada na Seedorfovu drugu gol-asistenciju večeras Superpippo zabija za 2:0. Do kraja rezultat se nije mijenjao iako je gostima poništen gol zbog nevidljivog prekršaja na Costacurti. Ipak i unatoč tome rossoneri su mogli još više povisiti vodstvo da su Inzaghi i Oliveira iskoristili nekoliko prilika, a posebno Brazilac koji se našao u mat poziciji u 86'.

Svoj debi na otvorenoj milanskoj Scali ostvario je mladi Leandro Grimi uz prolaznu ocjenu za viđenih 30'. U poluvremenu utakmice intervju je imao Adriano Galliani koji je spomenuo kako Milan u ovom prijelaznom roku neće dovesti napadača, nego je glavni i jedini cilj za siječanj branič Lazia Massimo Oddo.



Post je objavljen 12.01.2007. u 12:44 sati.