Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Odigrala se suradnja s Owie Pockskull u Papillonu!!

Ovako je to bilo u srijedu u Papillonu.
Najprije su dobro svirali post-rockeri Mutual of Omaha. Onda su Owie Pockshull krenuli bučiti do maksimuma. A ja sam se pojavio za nekih pet minuta od njihovog početka u ulozi Gosta s tankim brčićima i bez užasavajućih lica.

Dolazim s koferom na neko čudno raskrižje na kojemu mi buka ne da ni misliti. Pa si pročistim ušesa štapićem i pomislim kako mora da je "to taj zid buke" o kojemu sam imao prilike slušati. Ništa, idem si zamotat duvan, ali kihnem pa ga prosujem, počešljam se iz navike i zaključim kako je "pravo vrijeme za jedan dobar odlomak". Baš da ću početi s čitanjem, kad vidim da je pod prljav toliko da ometa. Hopa – posegnem u svoj koferčić, izvadim četku, pometem dobro, pa rasprostrijem plahtu da mi posluži kao dobar temelj za čitanje. Slijedi dio iz Buscheve knjige "Max i Moritz" (zbirka pripovijedaka u sedam vragolija). Još se jednom počešljam iz navike i objavim kako je "svakog gosta 10 minuta dosta" pa odoh dok ova sedmorica mladih iza nastaviše bučiti još 15-20 minuta. Neki su negodovali, neki pak skakutali i smijali se. Na kraju se sve pretvorilo u rasulo i večer je mogla doći do svog kraja.

Tenks Skvr!ički kaj je sfotkala ovo što je ovdje!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

_______________________________________________________________________

Post je objavljen 12.01.2007. u 21:05 sati.