Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivette

Marketing

Konačno petak!!!

Petak, volim petak, pogotovo u pola četiri kada odlazim s posla stavljam osmjeh na lice i veselim se vikedu, ah konačno. I tako danas sjedam u auto i vozim se prema sestri kod koje sam trebala pokupiti svoj šos davno posuđen, a zašto mi je trebao taj šos, e ovako u zadnjih par mjeseci uspjela sam na "teškim mukama" natući jedno 7 kg i nemam odjevnog predmeta u kojem nebi izgledala ko krvavica na večerašnjoj proslavi rođendana frendice a s obzirom da taj šos ima neku caku oko struka tako da u njega ulazim.
I da došla tamo, pričica, kavica, poigrala se sa Jurom krenula doma, i evo me.
Unazad mjesec dana na poslu smo dobili nove komitente/klijente koji su iz Turske i komunikacija je na engleskom, i s obzirom da ja kao takva pohađam vrlo skupu školu za strane jezike fuc..jeb..vodnikovu mislih jao pa to će biti pis of kejk a kad ono nemrem se sjetit ničeg, što blokada što poslovni jezik mi fali, ono pre loše, no oni su jako simpatični i susretljivi i umiju da čitaju sa mojih crteža i pantomime tako da sve to funkcionira odlično.
A što se tiče onih višak dobivenih kilograma, stvarno ne znam odakle, e tome je došao kraj i stala sam na loptu sa čokoladom, keksima i ostalim primamljivim slatkišima i slanim grickalicama i krenula na dijetu, već pet dana, 85 to go. Jer traje 90 dana ona neka UN-ova za bolji metabolizam, jer mi je i to u ku...
Druge novosti su da sam odliučila kupiti fotić, mislim kupovina nije bila upitna samo odluka između nikona i canona i nakon nekoliko konzulatcija odlučih se za canon, e sad je samo pitanje modela i koliko sam spremna mjesečno izdvajati za njega, objektiv ili objektive i fleš ili ti bljeskalicu. A s obzirom da su mi uvodili plin u kuću i da već plaćam poveću ratu za to, ne znam, to je sad za još par tjedana razmišljanja, ali bit će, valjda. Možda neki part time poslije posla, hm.
Idem se sad malo preprat, pa na ročkas.


Post je objavljen 12.01.2007. u 18:56 sati.