Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shegrthlapitj

Marketing

Golubovi

Koja neugodnost jučer na pilatesu (Đurice, ubit ću te ako ovo ikada iskoristiš!!!burninmad).
Naime, cijeli mi se dan prdilo. Zapravo, manje više je uvijek tako, zavisno od jačine i učestalosti. No, nije nikada naročito bed. MIslim da je kod svih tako, samo što se o tome ne priča.
Ali, jučer sam bila sva napuhana, a za ručak sam jela kupus s paradajzom (kuhani slatki kupus u soku od rajčice). Inače prije pilatesa pokušavam ne jesti ili pojesti nešto lagano jer je teško raditi punog želuca. No, kontam si kako će se sve isprobavljati od pola 5 do pola 7. Probavila sam ja kupus, ali je onda u crijevima nastala zbrka. Cijelo mi se vrijeme ispuštalo vjetrove, ali sam se maksimalno suzdržavala. Jedan glasni, ali vrlo kratki se dogodio pa nitko nije ni skužio (mislim nitko, trener, jedna cura i ja zujo). Međutim, krenuli smo rolanje nogu iznad glave ili kako se već zove. Uglavnom, digneš noge i zarolš ih skroz iznad glave, digneš se na ramenima, a opireš se rukama i tako istežeš kralježnicu. Vježba je super ugodna. No, kada sam se spuštala, izletjelo mi je nekoliko prpošnih paperjastih golubova koji su napravili nevjerojatnu buku. Nisam ih mogla zaustaviti. Sjela sam na strunjaču i umirala od neugodnosti. Trener me je pitao zašto sam stala i je li sve u redu. Rekla sam: Da, da sve je u najboljem redu. Cura se lijepo nasmijala, definitivno je skužila. Nisam mogla vjerovati. Onda je izašlo još nekoliko dok smo radili neke stojeće vježbe.
I prije mi se to znalo događati. Kao da kada dignem guzicu gore, ona se napuni zrakom, a kada se spustim, sve samo od sebe izađe. Ne znam dolazi li to iz crijeva ili iz maternice dead
Jedno su vrijeme vjetrovi bili toliko učestali i odvratni da sam se zabrinula. I nećete vjerovati, kada sad analiziram to vrijeme, bio je to čisti stres i nervoza. Teta mi je imala moždani, a ja bi nakon posla trčala kod nje (često puta doslovno trčala), kući se vraćala oko 10, 11, brinula se o sto stvari. Tada mi je i koža bila katastrofa. Kada su stvari došle na svoje mjesto, sve se popravilo.
No, ovi svakodnevni, uobičajeni su ostali. Zapravo, jedem dosta integralnih žitarica, voća, povrća i mliječnih proizvoda. Tiješim se da je od toga. Nekada sama sebe probudim po noći. nut
Deba još uvijek nije popizdio.
Prdite li i vi često?

Post je objavljen 12.01.2007. u 18:30 sati.