Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/palchica

Marketing

štafeta....

Image Hosted by ImageShack.us

Evo moja draga Daniela mi je predala ovu štafetu....
Doista ne znam što bih napisala,jer ja volim pričati o sebi...tako da bih vam najradije napisala 55 točki!
Ali dobro,skratimo nepotrebnu priču i zavirimo u MENE.....

Najprije, da znate s kim imate posla, moje ime je Antonia. U slučaju da sam se rodila kao muško,zvala bih se Mladen, a da je to bio dan poslije bila bih Josipa.....Hvala Bogu,nisam....


1.Već kao sasvim malo dijete pokazala sam se kao osoba koja je vrlo svjesna seksualnosti oko nas....oko toga veže se nekoliko anegdota.
S 5 godina, kad sam otkrila VELIKU ISTINU o rodi i seksu,prva sam u vrtiću to svima razglasila.Tako mi moje prijateljice iz vrtićkih dana,još uvijek govore kako sam ja uništila njihovo sretno djetinjstvo.
Sa 6 godina sam nagovorila mlađu rodicu da se skinemo gole i trčimo ulicom...zanimalo me je kako će muškarci reagirati... (???)
A do moje 8. sam htjela biti striptizeta...smatrah da je to idealan posao za mene i da sam prirodan talent.... :-))

2.Moja none( baka) je vrlo pobožna žena, pa sam s prvim riječima naučila i najosnovnije molitve. Naravno, moja vjera u Boga je bila jako čvrsta i nepokolebljiva.
Tako sam se jedno jutro probudila s osjećajem da me netko promatra. Odmah sam ustala iz kreveta i pogledala na sliku Bogorodice i malog Isusa. Jasno sam vidjela da se miču. Ona mi se smiješila i ja sam bila uvjerena da je to znak od Boga...Tada sam imala oko 12 godina i još uvijek vjerujem da to nije bila fikcija.....

3.Imam arahnofobiju...za one koje ne znaju-strah od pauka. Naime,prvo da pojasnim,fobija je iracionalan i paničan strah i nema veze s paucima, odnosno predmetom straha. One nastaju kao posljedica teške emocionalne traume. Još uvijek ne znam koja je to trauma,ali pretpostavljam da je vezana uz najranije sjećanje ili rastavu mojih roditelja.
Nekoliko sam se puta onesvijestila kad sam ugledala dvomilimetarski primjerak tog stvora na ruci. U najboljem slučaju vrištim nekontrolirano i obavezno skinem sve sa sebe ( pritom se uglavnom baziram na gornji dio tijela) te panično pretresam kosu u uvjerenju da je tu negdje....
Molim vas,nemojte misliti da sam luda.....

4.Ja sam osoba s jako izraženom intuicijom. Mogu u nekim slučajevima jasno osjetiti što trebam napraviti,odnosno što ne smijem. Tako ponekad i unaprijed određujem neke važne odluke.
Jednom prilikom,ne pitajte kako,došla sam u kontakt s vidovnjakinjom,koja mi je rekla da sam ja tkz. indigo dijete i da je moja intuicija dijelom vidovnjaštvo. Tom teorijom objašnjava i moje neobično plave oči.

5. Kao najbitnije izdvojila bih nekoliko mojih osobina. Ja sam izuzetno osjećajna i osjetljiva osoba. Najmanji grubi pogled me može rastužiti i odmah osjetim kad je netko neprijateljski raspoložen. Svaka riječ me može baciti u depresiju i potrebno mi je mnogo potpore da bih bila nasmijana.
A povrh svega....veeeeliki sam sanjar i najdublje vjerujem u Ljubav. Znate,onu filmsku,doživotnu. I spremna sam čekati cijeli život dok ju ne nađem.

Eto...nadam se da će vam se ovo svidjeti i da će samo produbiti vaše prijateljstvo sa mnom.


Drugi dio:
1. definitivno blog
2. google
3. yahoo mail
4. forum
5. youtube


Štafetu predajem:

wješštici
zjeni
sewenu
sirenici
clementini ubijenoj

naravno ako žele...ovo mi je jako nezgodno,jer većina je već dobila štafetu, a ni sama ne znam koga bih trebala odabrati....


Post je objavljen 11.01.2007. u 20:27 sati.