Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Obračun u ringu 5 - najava

Kao što ste mogli vidjeti u prijedlogu kalendara Hrvatskog kickboxing saveza za 2007. godinu, 10. ožujka 2007. u Splitu, u velikoj dvorani Sportskog centra Gripe, održati će se večernja - gala kickboxing priredba

"Obračun u ringu 5"



u organizaciji Kickboxing kluba "Pit Bull" iz Splita (kojeg vodi prof. Marko Žaja - izbornik hrvatske kickboxing reprezentacije) i Hrvatskog kickboxing saveza.

U glavnom dijelu ove prirede snage će odmjeriti osmorica boraca u turniru po K1 pravilima (superteška kategorija). Pobjednik turnira, osim prestižne titule osvajača Europskih kvalifikacija u K1, stiče i pravo nastupa na turniru u Amsterdamu (Nizozemska) u svibnju mjesecu, s kojeg pobjednik ide direktno u Tokio na K1 završnicu.

U turniru nastupaju čak dvojica Hrvata koji su u 2005. to pravo izborili na turnirima diljem Europe, Ante Varnica i Marko Tomasović, obojica članovi "Pit Bulla" iz Splita. Osim njih ovaj prestižni turnir pokušat će osvojiti i David Dancrade (Francuska), Dragan Jovanović (Srbija), Ben Petit (Belgija), Roman Kupčak (Slovačka), Mirko Vlahović (Crna Gora) i James Phillips (Njemačka/USA). U rezervnoj borbi također nastupa borac "Pit Bulla" Damir Tovarović protiv Dženana Muminovića (BiH).

U ovom ciklusu K1 kvalifikacija održavaju se još tri turnira u Europi i to Riga (Estonija), Prag (Češka) i Budimpešta (Mađarska).

Ništa manje interesantni biti će i mečevi prestižnog karaktera i to: Michael McDonald (Canada) protiv Petra Majstorovića (Švicarska/Hrvatska), Štefan Leko (Njemačka/Hrvatska) protiv Magomeda Magomedova (Rusija). Jedini prestižni meč koji nije u superteškoj kategoriji odradit će po pravilima K1 Max, Frane Radnić (Hrvatska) protiv Harisa Čutuka (BiH).

Uz Organizacijski odbor priredbe, suorganizatori su KBK "Pit Bull" i Hrvatski kickboxing savez. Cijela priredba je verificirana od strane svjetske K1 organizacije.

Eto, to te ja pitam Žaja - to je pravi odgovor kickboxing saveza na moj prethodni post.
Bravo i samo tako naprijed.

A pogledajmo malo i glavne sudionike:


Ante Varnica i Darel Venetian na "Obračunu u ringu 3" - 2005. u Splitu


Ante Varnica i Michael McDonald na "Obračunu u ringu 4" - 2006. u Splitu.


Michael McDonald na "Obračunu u ringu 4" - 2006. u Splitu.


Marko Tomasović na "Obračunu u ringu 4" - 2006. u Splitu.


Magomed Magomedov


Stefan Leko


Dragan Jovanović


Post je objavljen 11.01.2007. u 00:33 sati.