Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daphnesdiary

Marketing

Predavanje

Išla sam hodnikom prema učionici za Čarobne napitke. Ušla sam, Snape je bio čangrizav, ko`uvijek. Nisam bila baš vješta u tom izrazito glupom predmetu. Sjedila sam s Kim. Ona je moja najbolja prijateljica uz Ledu.
Sat je započeo u mračnom raspoloženju. Snape je uletio u učionicu. Njegova pelerina i masna kosa vijorile su se za njim. Danas je bio posebno mrzovoljan. Gurnuo je svoj kukasti nos u neku umrljanu knjižicu i počeo nešto mrmljati, a onda je bjesno viknuo
-DAPHNE PARKER!Nešto sam vam rekao!!!!- Smanjila sam se na veličinu makova zrna, ali i dalje držeći glavu prkosno podignutu u zrak što je kod Snapea izazvalo novi val bjesa i urlika. Osim toga zar je to mrmljanje njemu govor?!?!
-Koji su sastojci NAPITKA ZA VJEČNU MLADOST????- Od kud mu sad to?!?!?
-Ja..ovaj...pa...- Bila sam totalno zbunjena
-Čitaš te li vi Parkerice uopće!?!?! Sve to imate zapisano na stranicama 46 i 47 u udžbeniku Parker!!- Mrzila sam da me zovu Parker jer to mi je, osim što mi je dizalo kosu na glavi, opasno diralo u živce koji su sada bili na rubu sloma, iako je to česta pojava za mene pa sam naviknuta.
-Oprostite prof. Snape ali tu lekciju još nismo obradili!- Pokušala sam to reči najmirnije što sam mogla s obzirom na situaciju u kojoj sam bila ali te su riječi zvučale kao da su upučene najružnijem stvoru na zemlji (Snape nije daleko od toga, što se mene tiče).
-50 bodova manje za Griffindore zbog nedoličnog ponašanja!-
- Ali..ja...nije fer..!!!- Pokušala sam popraviti situaciju, ali bez imalo uspjeha.
-Nema ali i fer je Parker.-Snape se cerio. Zagledao se u mene svojim hladnim očima. Mene su prošli trnci postalo mi je hladno, neopisivo hladno....



P.S. Nastavlja se.............

Post je objavljen 09.01.2007. u 22:28 sati.