Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Draga moja, ostat ću ti prijateljica i nakon ovoga, ali moram ti reći da mi je to kao lanac sreće... pošalji dalje X puta i dogodit će se nešto predivno....

:) Stoički ću podnijeti štafetu.... no sada moram upregnuti mozak...

1. Užasno i definitivno se bojim starenja. Mislim da je to moj jedini pravi strah. Bojim se toga što u glavi definitivno postajem mlađa i uživam u životu, ali moje tijelo me više ne sluša. Obzirom da ipak imam malo godina (31) ipak osjećam promjene u svom tijelu. Zašto? Zato što slušam svoje tijelo i radim puno na njemu.
Bojim se starenja i promjena na svom tijelu jer više nije čvrsto kao nekad, a ako ga želim učvrstiti, onda je to 5 puta veći trud nego li prije 3 godine. Do prije tri godine nisam se uopće bavila sportom jer sam izgledala super i ljenčareći. Sada se bavim morem sportova, a moje tijelo je sve ružnije i ružnije.
Dakle, zaključak – definitivno sam opterećena svojim tijelom i jedina želja mi je, a i cilj, da vječno imam 60 kg.

2. Naučila sam ne reći NE kada me netko pita „želiš li da ti nešto kupim?“ i „što želiš da ti kupim?“. Oduvijek sam se pravila fina i govorila da ne treba ništa, a u sebi zamišljajući baš nešto što mi se jako sviđa i što ću si kupiti. Onda sam napravila računicu... osoba me želi usrećiti kupujući mi nešto što ja jako želim. Osoba će biti sretna jer mi je kupila nešto što mene veseli. Ja ću biti sretna jer sam dobila nešto što sam jako željela. Rezultat – dvije sretne osobe.
Drugi scenarij kada sam bila jako fina. Osoba bi dobila odgovor NE, onda bi kupila bilo što. Osoba je nesretna jer vidi po mojoj faci da to nije baš nešto što ću ja koristiti / nositi / voljeti. Ja sam nesretna jer samo dobila još jedan od onih poklona koji se kupuju kada ne znaš što bi zapravo kupio/la.
Stoga, ili me ne pitajte ili budite spremni na odgovor DA, BAŠ SAM VIDJELA I POŽELJELA....

3. Svaki, ali baš svaki moj bivši dečko ili ljubavnik sa mnom se žele „viđati“ i nakon što završi veza / afera. A što mislite zašto? ;)
Kažu da sam izvrsna u krevetu. Ne mislim da znam išta više od svake druge djevojke, ali ono što mi definitivno daje prednost jeste da ja u sexu uživam i nemam srama. Ponašam se kao kurva i priznajem da mi to daje veliko samopouzdanje. Moja prijateljica bi rekla „Sex mi viri iz očiju!“ A što ću? Kao jako mlada sam naučila da muškarac voli ženu koja je kurva u krevetu, dama na ulici i kuharica u kuhinji.

4. Kad smo već kod kuharice u kuhinji, tu imam veliki minus. Ja ne znam kuhati. Ne znam kuhati jer ne volim kuhati. Ne volim kuhati jer mi je totalno gubljenje vremena stajati za šporetom i gledati hrpu lonaca. Ne volim kuhati jer vrijeme izgubljeno u kuhinji ne mogu unovčiti, a ja svo vrijeme gledam ili kroz novac ili kroz avanturistički provedeno slobodno vrijeme. U kuhinji uopće ne zarađujem, a još manje avanturistički provodim vrijeme.

5. Bavila sam se nekim radnjama zbog kojih bih, da su me uhvatili, završila na par godina u zatvoru. Nisam bila mlada i glupa. Jako sam dobro znala za posljedice, ali sam eto imala sreće. Moglo bi se ipak reći više sreće nego pameti. No sve što se dobro završi, ostaje kao anegdota iz mladosti.

Život ide dalje pa neka se onda u koštac sa životom, a i ovom štafetom uhvate:
1. NewsJJ
2. Athena Air
3. Moix
4. Shedevil
5. Izgubljena negdje

:)

Nemojte me mrziti jako... gledajte to s pozitivne strane, želim znati još više o vama :))



Post je objavljen 09.01.2007. u 11:29 sati.