Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manah

Marketing

POdsijesni UM ... .. .. .

Naučena ponašanja i vjerovanja usvojena od drugih ljudi, kao što su roditelji, vršnjaci i učitelji, možda neće biti u skladu s ciljlevima našeg svijesnog uma. Najveća prepreka ostvarenju uspijeha o kojem sanjamo su ograničenja programirana u podsvijesti. ta ograničenja ne samo da utiječu na naše ponašanje, nego mogu odigrati i veliku ulogu u određivanju naše fiziologije i zdravlja. Kao što smo vidjeli ranije, um igra snažnu ulogu u kontroliranju bioloških sustava koji nas odražavaju na životu.
Namjera prirode nije bila ada prisutnost dvojnog uma bude naša Ahilova peta. Zapravo, ova odvojenost pruža predivnu prednost u našim životima. gledajte to na ovaj način: što bi bilo da smo imali svijesne roditelje i učitelje koji su služili kao perdivni životni modeli, uvijek se upuštajući u humane odnose sa svima u zajednici i na opću korist? Da je naš um bio programiran tako zdravim ponašanjima, mogli bismo biti potpuno uspiješni u životu a da nikada ne budemo svijesni !

Podsvijesni um: Zovem a nitko se ne javlja
Dok razmišljajuća priroda svijesnog uma evocira slike "duha u stroju" , u podsvijesnom umu ne dijeluje nikakva svijest o sebi. Ovaj drugi organizam sličniji je đuboksu napunjenom programima ponašanja, od kojih je svaki spreman zasvirati čim se pojavi odgovarajući signal iz okoline i pritisne dugme za izbor pjesme....



Podsvijest se lako programira, za to su potrebne mentalne preobrazbe, mijenjanje sustava vijerovanja.
Afirmacijama, vizualizacijom i kontrolom vlastitiog razmišljanja, ne dozvolite destruktivnim emocijama da vladaju vama, kontrolirajte vlastite misli, jedino vi sami možete kontrolirati svoje misli, ako kažete da ne možete, ponavljajte: "prekrasno je kontrolirati vlastite misli"
Od danas počnite govoriti malom, ranjenom dijetetu u vama lijepe stvari, pozitivne afirmacije: ja sam dobar, odličan, zaslužujem dobre , odlične stvari, zaslužujem novac, obilje, blagostanje i sve šta je za moje dobro, voljen sam, zdrav, sanžan, siguran, uspiješan, mudar, inteligentan, uživam u životu, jer je svaki moj dan ispunjen redošću, uspjehom....

Kako će vaše malo dijete naučiti govoriti ako mu ne govorite lijepe i nježne riječi?

Ponavljajte : "iz dana u dan moji interesi prosperiraju" , "svima iskreno želim obilje svih vrsta", jer ono što želite drugome kao da želite sebi !

Strah je najveći neprijatelj čovijekov. On proizlazi iz neuspijeha, bolesti i loših međuljudskih odnosa. Ljubav raspršuje strah. Ljubav je emocionalna privrženost dobrim stvarima života. Prihvatite poštenje, pravdu, dobronamjernost, i uspijeh. Živite u sretnom iščekivanju boljeg i to će sigurno doći.
Neutralitirajte sugestije straha prihvativši suprotne misli kao što su " Ja predivno pjevam, ja sam oslobođena, sigurna i mirna" primiti ćete obilje blagoslova !


Post je objavljen 05.01.2007. u 17:23 sati.