Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinka

Marketing

* Anchy... Sretno ti bilo! :) *



Kao što vjerojatno većina Vas već zna, danas se na Sljemenu održava Snow Queen Trophy 2007. ... Pa Vas, eto, pozivam da svi skupa navijamo za Anchy koja je jučer na Trgu bana Jelačića izvukla startni broj 6. Prva slalomska vožnja započinje u 15:45h, a druga u 18:30h. Pa hajd, ako već niste bili u mogućnosti da odete na Sljeme i to napravite uživo kako spada, navijajte barem pred svojim tv ekranima! ;)

***EDIT:

Woohoohoo hooohooohooooo! :) Druuuga je, druuuuga! Ajme, cijeli dan grizem nokte na kauču i izmjenjujem: "Ajme, ajme, ajme!!!" SMS-ove sa par ljudi.... Kako dobro! Bravo Anchy, hehe snježna princezo, zaslužila si! :-*


Image hosted by Photobucket.com



A kad sam već tu, htjela bih Vam poželjeti sretnu, zdravu, uspješnu, ambicioznu, šarenu, veselu i pametnu dvije tisuće i sedmu godinu... Također, nadam se da ćete uspjeti ostvariti barem većinu onog što si budete zacrtali i da će Vas takve pozitivne stvari ispunjavati... Heh, i nemojte se razočarati kada shvatite da na popisu "Od ove godine neću više..." niste stavili niti jednu kvačicu... Ima vremena za ispravljanje sitnih pogrešnih navika za koje u većini slučajeva shvatimo da su nam ful drage, dok god one značajno u negativnom smislu ne utječu na druge.... Eh, sada bih ja tu mudrovala i nabacivala strašno dubokoumne misli, no rekoh si već davno... Takve su rezervirane za uži krug ljudi sa kojima ih stvarno sa najvećom dozom iskrenosti i bez ikakvog zadržavanja mogu i podijeliti... Ovo ipak nije mjesto za takve stvari! ;)

Uživajte! :)

Image hosted by Photobucket.com


mah




Post je objavljen 04.01.2007. u 12:15 sati.