Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nastassja

Marketing

I said I'll be BÄCK!

Sretna Vam Nova Godina. Zapravo, sretna Vam i prošla Nova godina. Još ovaj tekst želim napisati u 2006. godini, tako da ne bude niti jedna godina bez teksta. Istina, u prošloj je bio samo jedan… kao i u ovoj. I praktički dvije godine me nije bilo, ali ipak, nema godine bez sadržaja. Nije bitan kvantitet, bitan je kvalitet. ;)

Ili barem neka nada u kvalitet.

Mijenjam dizajn, ne baš previše… jer volim ovaj stil i ostat ću na istom. Iako, dvije godine donijele su promjene… sigurno će se osjetiti. To je prvo, a drugo: nemojte zamjeriti ako skužite da se ponavljam. Previše je vremena prošlo tako da se ne sjećam više točno svega što sam pisala, a s obzirom da sam uvijek pisala ono što ja mislim i kako osjećam u sebi, velika je vjerojatnost da je to još uvijek u meni. Ako ne u ovom trenutku, kad-tad će opet biti.

Imam tako neku pozitivnu energiju u sebi i idem sada brzo pisati i žvrljati dok me još drži. Idem opet istraživati ta prostranstva zvuka tišine… dok mozgate i ništa ne smozgate. J

Baš volim što sam opet tu.

Za sada me neće vidjeti puno ljudi da sam se vratila jer sam se ostavila nevidljivom za liste. S obzirom da kad sam otišla bila sam na cool listi, trebam napisati malo više da bih se uopće mogla vratiti na listu.

I dont know where I'm going
But, I sure know where I've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
An I've made up my mind,
I aint wasting no more time
But, here I go again
Here I go again…Post je objavljen 31.12.2006. u 20:23 sati.