Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cetvrtif

Marketing

nova nova nova

SRETNA VAM NOVA GODINA!!!!
Mislila sam jučer napisati post ali jednostavno nisam imala snage… izgledala sam koda nisam 10 dana spavala. Uglavnom, ovu sam novu proslavila u svom stanu i bilo je ludo i nezaboravno. Oko 6 su došli Petra i Dražen i nakon što si je Petra drmnula 2 „lagana“ bambusića, prošli s na proslavu u Zagreb. Oni su cool i provode slobodno vrijeme u Zagrebu. Da, da… bilo im je isto super, ali za detalje pitajte Petricu ili će ona sama reći kako joj je bilo.
Kod mene su bili moj dragi, Jura i Dora, Kac i Alex; Andrijana i Edi, Capan i Bobo. Pojavio se i Emil ali nije bio dugo. Došla je i Jelena pa je produžila dalje slaviti sa svojim razredom. Kod mene je trebao doći i Mates sa Anitom no oni su se ipak odlučili za Ziher. Čula sam da tamo nije bilo naš posebno.
Kod mene je bila ludnica. Cuge, hrane, dobre muzike, plesa i jedna razbijena čaša s pelinom.… ma zakon. Dobra zajebancija. Capan je malo grlio školjku ali je sve oprao iza sebe. Pristojan momak.
Otišli smo svi u krevet oko pola 5 i neko se od ovih probudio u pola 9 tako da sam već u 9 pila kavu još umorna ko pas. Svejedno, bilo je jako dobro.

Još jednom, sretna nova. Otrijeznite se pa se vidimo

TAJANA



Post je objavljen 02.01.2007. u 15:07 sati.