Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milanezi

Marketing

Dolaze pojačanja?

Na pragu prelaska u Milan je kapetan Lazija Massimo Oddo pa će tako predsjednik Lazija Claudio Lotito najvjerojatnije u sljedećih nekoliko dana prihvatiti ponudu Milana od 4 milijuna funti a u suprotnom bi smjeru otišao Pasquale Foggia. Sa dobivenim novcem bi Lazio mogao dovesti Cassana iz Real Madrida. Ukoliko Milan neće uspjeti dovesti Odda mogli bi se dati u potjeru za igračem Barcelone Julianom Bellettijem. Za 30-godišnjeg igrača bi Milan mogao ponuditi 3,4 milijuna funti a igračev brat je izjavio kako bi Juliano bio oduševljen sa prelaskom u Milan pošto mu je mjesto u Barci oteo Zambrotta. Na njihovom piku se nalazi i Ceara iz Internacionala.

Mediji prenose vijesti i kako je Milan spreman ponuditi Romi svog igrača Kakhu Kaladzea i nešto novaca a u zamjenu žele dovesti Philippa Mexesa. Posao oko dovođenja Odda se komplicira a Milan želi pojačati svoj zadnji red tako da bi mogli pokušati dovesti Mexesa. Tog igrača navodno želi i Juventus koji nudi igraču petogodišnji ugovor vrijedan 1,3 milijuna funti po sezoni.

Prema vijestima iz španjolskih medija Antonia Cassano bi u siječnju trebao doći na posudbu u Milan. Čelnici Milana se već navodno nalaze u Madridu a Real će ga pustiti i za manju svotu od 3,5 milijuna funti za koliko su ga doveli početkom godine. Milan bi na kraju sezone mogao kupiti Cassana i to za svotu od 3,2 milijuna eura. Jedina zapreka realiziranju posla bi mogla biti nastojanja Madrižana da dovedu Kaku na Bernabeo. Međutim Cassano bi naradije želio potpisati za Milan koji ga želi dovesti na posudbu a ako stvar propadne tu je bugarski napadač Valeri Bojinov koji u Juventusu ne nastupa redovito i sa zadovoljstvom bi prešao u novi klub. Inače Milan će dovesti 21-godišnjeg argentinskog braniča Leandra Grimija sa kojim će potpisati petogodišnji ugovor. Grimi je ove godine prešao iz Huracana u španjolski Racing a ima EU putovnicu.

Preuzeto sa . . . . . . . . . . acmilan-cro

Post je objavljen 02.01.2007. u 13:23 sati.