Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasydreams

Marketing

Posljednji poljubac

Krv… kako samo teče kroz tvoje vene. Napušta te zajedno s ono malo života što ti je preostalo… Ritam srca koji te je pratio diljem tog… mladog, kratkog života kuca sve sporiji takt… Zadnji dašak napušta tvoja krvava usta. Tvoj pogled je tako prazan. Tvoje oči gledaju u me... ali me ne vidiš. Ti ne želiš umrijeti, vodiš borbu koju ne možeš pobijediti. Borbu koju ne smiješ pobijediti…
Držim te u svojim rukama… Moje suze miješaju se s tvojom krvlju kojom sam okaljana na vječnost… Krv koju nikada ne ću moći isprat sa svoje duše.
Kad bih barem mogla vratiti vrijeme. Okrenuti kazaljku natrag! Zašto je moralo doći do ovoga? Zašto moraš umrijeti od moje ruke? Ruke koja te je nekoć njegovala kad si bio slab, davala ti sigurnost i svu ljubav koja se skrivala u mome srcu... Da sam barem umrla one noći kada su te oteli! Kada sam slomljena ležala u crvenoj mrlji svoje krvi… Nijedna majka ne bi smjela nadživjeti svoje dijete, kao što ja ne bih smjela nadživjeti tebe. Sada znam, ti nikad nisi bio moj, ali moje je srce kucalo samo za tebe.. Sve godine, sav moj trud, zar je sve bilo uzaludno? Na kraju si ipak postao jedan od njih. Postao si ono od čega te nisam uspjela sačuvati… Postao si ono što sam nekoć trebala biti JA! Kako sam te samo iznevjerila…
Tvoje tijelo je tako hladno... Kraj je tako blizu da točno osjećam hladan zadah smrti u zraku. Nitko više ne čuje moje zapomaganje… Oni, koji su nam ovo učinili, više nikad ne će nikome učiniti ništa nažao… Barem to sam ti bila dužna.
Tvoj život se ugasio. Posljednji uzdah prešao je preko tvojih usana... Moje srce je slomljeno. Sad, kada tebe više nema, ono nema za koga da lupa svoj ritam. Ne postoje riječi koje bi opisale bol koju osjećam. Moje vrele usne priljubile su se uz tvoje čelo. Posljednji poljubac, zar je to sve što ti mogu dati? Ne... ti nisi zaslužio da sam moraš kročiti mračnim putovima onoga svijeta!
Ovim mačem, moja je ruka ugasila svijetlo u tvojim očima, ovaj mač... neka bude moja presuda! Neka nam bogovi sude pravedno dijete moje, tako da jednog dana ponovno mogu čuti tvoj glas...»






Post je objavljen 01.01.2007. u 16:53 sati.