Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ikmar

Marketing

Britney bez gaćica, Paris 'novi Kevin'

Nakon što joj je Paris Hilton objasnila da tirkizne gaćice ne idu na tigrastu haljinu, Britney je stilske dvojbe svela na minimum i razveselila paparazze.
Dok se njezin uskoro bivši muž Kevin Federline sramoti kontradiktornim izjavama, pa čas imaju filmić, čas nemaju, Britney je idilične obiteljske slike zamijenila razuzdanim fotkama provođenja s novom najboljom prijateljicom Paris Hilton.




No da ne bi bilo zabune, one su i dnevne prijateljice, jer nakon što se otrijezne, netko mora pripaziti i na djecu.
Tako je Paris viđena u dućanu s malim Seanom Prestonom u rukama.
Pošto je Britney Spears odlučila raskinuti brak s Kevinom Federlineom, ljutiti suprug želi po svaku cijenu oblatiti nekad slavnu pjevačicu, a najnovija je ideja izdavanje knjige u kojoj bi iznio prljavo rublje.




No način na koji to čini nimalo nije pogodio Britneyne obožavatelje. Dapače, brojne obožavateljice, ali još više obožavatelji nadaju se da Kevin govori istinu jer tvrdi da je Britney - biseksualka!

Razočarani suprug pisat će i o njezinu pušenju marihuane i uživanju kokaina te o tajnim plastičnim operacijama, no priča o Britneynim lezbijskim iskustvima je najzanimljivija.




Britney je prema njegovim pričama čak i tražila seks u troje s još jednom ženom.

No Kevin tvrdi da je to odbio, što s obzirom na njegovu osobnost te s muškog stajališta zvuči nevjerojatno, pa se u pitanje dovodi i istinitost njegovih tvrdnji o Britney


Je li na pomolu novi par, s obzirom da Brit voli i cure?


Post je objavljen 31.12.2006. u 14:26 sati.