Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Pozornica od "miljon" kuna

Čitam u današnjem Jutarnjem listu i ne vjerujem… grad Zagreb izdvojit će za ukrašavanje grada čak 6,5 milijuna kuna što je čak 14 puta više od Splita. Pa što to dođe 6,5 milijuna kuna? Duško Ljuština mirno ispali da će samo pozornica s pratećom tehničkom opremom koštati 1,2 milijuna kuna. Halo!!!! Pozornica od 1,2 milijuna kuna??? Je li to ona pozornica što je trebala biti za Rollingstonse? Je li možda optočena dijamantima? Zar nikome nije čudno da samo pozornica i prateća tehnika dođe čak 1,2 milijuna kuna?

Zanimljivo kako Bandiću i njegovim poslušnicima Zagreb ima para kad ih treba rasipati kao što je ukrašavanje grada za nebuloznih 6,5 milijuna kuna, a onda u isto vrijeme dižu urnebesno cijene usluga koje pružaju gradske firme jer kažu „novaca nema“? Ako novaca nema onda nema ni tih 6,5 milijuna kuna.

Znate li uopće koliko je to 6,5 milijuna kuna? To vam je nekih 1.000 m2 stambenog prostora. Dakle grad Zagreb je umjesto da izgradi jednu stambenu zgradu s nekih 15 stanova prosječne kvadrature od 66 m2, rađe bacio te novce u vjetar. U biti nije bacio u vjetar, već su te pare završile u džepovima vlasnik povlaštenih tvrtki koje su dobile takav jedan božićni pokon od grada Zagreba.

Gdje bi mi bio kraj da sam ja taj koji je iznajmio gradu pozornicu za 1,2 milijuna kuna…

Post je objavljen 23.12.2006. u 14:03 sati.