Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derzafanistori

Marketing

Sweet pics 2006 1/3

Vidim da svi nekako pretežu tome da finaliziraju godinu rakursom na prethodno. E, ove godine ja baš neću biti drugačija.


Ovih sretnih 5 nije jedna drugoj konkurencija.

Sve njih ja volim podjednako.

Dovoljno mi je bilo teško svesti knjige na 5 slova ;-)


Rose Byrne (1979)

najljepši komad začudne moralnosti, najtužnija pobjednica i najljepša gubitnica koju je svijet ikad vidio (Wicker park). Tom bih licu i tijelu oprostila sve, sve što je već učinila i sve što još nije učinila. Tko ima štogod prigovoriti nek pogleda bonus materijale Wicker parka, a onima koji su još skeptični poručujem: "Svatko ima pravo na svoje mišljenje" i "Na kraju neko mora i seljačina biti".

Jennifer Love Hewitt (1979)

bezvremenski komad, ljepotica za koju uopće nije važno gdje i što glumi jer je jednostavno prezgodna da postoji. Ghost whisperer je nažalost potpuno fulana serija jer je cast toliko kritično prezgodan za uvjerljivost priče da je to strašno, a tko ne vjeruje nek` si pogleda samo prvu epizodu i "I rest my case".

Natalie Portman (1981)

jedan od živih primjera da mozak može hodati uokolo i u izrazito privlačnom pakiranju. Moje je srce osvojila još prije puno puno projekata/godina, ali nikad ne postaje uobičajena i/ili dosadna. A svake je godine i sve zgodnija ;-)

Kate Mara (1983)

osim što se pojavila u svim mojim serijama od L&O:SVU, svih CSI-jeva, Ed-a, Jack & Bobby i 24, pojavila se i u zanimljivim filmovima poput Brokeback Mountaina. Naravno, iako je zaslužila veliki komad moje pažnje kao interesantna i inspirirajuća nova glumica, Kate je strašan komad iz kojeg zrači tiha odlučnost, koja mi je osobno jedna od najseksi kvaliteta uopće.

Sophia Bush (1982)

opaka bičura iz jedne od najsapuničnijih teen sapunica današnjice već se dosad uspjela, u stvarnom životu, udati za jednog od glavnih likova, gospodina "predodređenog za uspjeh" s obzirom na status jednog od "novih nada današnjice", a bogami i podnijeti zahtjev za razvod od istog. Ovo je uvjerljivo najljepša osoba koje ću se navjeke s tihom nostalgijom sjećati kadgod mi netko spomene "friends with benefits" sistem :-)

Post je objavljen 21.12.2006. u 22:15 sati.