Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajebanamala

Marketing

Trn u oku....

Što učiniti kada vam se netko počne miješati u život a vi s tom osobom nemate ništa, niti biste htjeli imati? Ta vam se osoba zapravo gadi. Što tada učiniti?
Što ako i ta osoba ima svoju stranicu na kojoj objavljuje vaše slike bez dopuštenja, piše o vama neistine i kleveće vas za stvari koje se događaju u njegovoj glavi?

Kako tome stati na kraj?
Sada znam da je ljubomora snažan osjećaj, ali joj je to samo početna faza, jer taj osjećaj poslije raste u ljutnju, a zatim se pretvara u bijes...
Pitam se kako osoba od 20 godina može imati toliko mržnje u sebi?
Pa to nije normalno...

Kome to prijaviti?

On sebe idealizira, on je taj koji živi u svome svijetu u kojem svi trebaju imati njegovo mišljenje, inače se čovjek naljuti.
On ima društvo koje ga ne voli. On ima društvo koje smatra društvom.
Ali to zapravo i nije društvo, jer da je, tako bi se i ponašali. U tom društvu je svatko krenuo svojim putem. žive u prošlosti, i u onim danima kada je sve bilo dobro.
Čvrsto žele biti iskreni jedno prema drugome, ali kada treba primjeniti iskrenost, shvate da nije lako reći nekome u facu šta misle. Boje se poraza, tko će što misliti o njima.


Dok sam bila s bivšim sam vidjela da postoje i ljudi koji se ne vesele prijateljevoj sreći
. Vidjela sam različite načine razmišljanja. Vidjela sam i tip razmišljanja « ako ja nemam curu, ni ti ju ne trebaš imati. A kada ju ja budem imao, tada možeš i ti.» tada bi svi bili sretni i zadovoljni.Ja sam sretna kada su moji prijatelji sretni, s njima dijelim i dobro i zlo. Smatram se sretnom osobom jer znam da imam prave prijatelje i da ne živim samo virtualni svijet poput mnogih, nažalost.
Imam svoj život u koji ne volim da mi se itko upliće ako ga ja sama ne pozovem u njega.
Ako je netko dobar prema meni biti ću i ja dobra prema njemu, ali ako se ponaša tako, ja ću biti još gora.
Svoje branim poput lavice, i još snažnije.
Nisam bezveze zajebana mala!
Prijavit ću ga administratorima – za početak.
Znam da prati moj blog, i neka zna da mu je bolje da me više ne spominje. Ovo nije prijetnja, nego upozorenje, a kada bude prijetnja, vidjet će se dobro.
Ako mi se nastaviš obraćati ili ako mi se približiš prijavit ću te za maltretiranje. I to mislim ozbiljno.

A ti me sada iskušaj ako želiš.


Post je objavljen 16.12.2006. u 16:06 sati.