Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/photopublika

Marketing

s druge strane normale - opet jutarnji :o))

UPOZORENJE: post kao takav je uvredljiv, i netrpeljiv. Hvala na razumijevanju!

182

link na članak
"Trebaju li i unuci Ivice Todorića, djeca tajkuna koji su opljačkali ovu zemlju, imati besplatne udžbenike", upitala je, na što joj je Zdenka Babić Petričević (HDZ) uzvratila da će besplatne udžbenike dobiti i "djeca komunističkih direktora".

E sada mala digresija, ne tako davno uhvatio sam podatak da je u HDZ-u cca devedeset tisuća bivšeg komunističkog kadra. Ako sada uzmemo u neku jednadžbu gornju izjavu i dnju činjenicu, onda možemo zaključiti kako je poštovana g. Zdenka napomenula kao se HDZ brine i za svoje „ideološke“ neprijatelje. Možda se to može protumaćiti kao činjenicu da se HDZ brine socijalnom politikom, za razliku od SDP-a koji samo trabunja o tome i traži neke radikalne zahvate, a nema snage za izvesti iste.

I još nešto, ako ovo čita netko tko ima nekog utjecaju u vodstvo HDZ-a, onaj dizajn vašeg glasnika ne blago rečeno loš. Kao da čitam glasnik umrlih, a ne tam neke stranke, nemate ni glave ni repa. Glasnik nema nikakve dinamike, razgibanosti, forme… Nađite nekog drugog da vam to malo uređuje, na primjer nekoga tko u nazivu studija nema ono „ARTdesign“ jer ti su obično prenapuhane veličine; da opet malo prekinem nit. Jednom na početku moje grafičke karijere me unajmio jedan „Art design dtp studio“ da ima napravim logo. Mislim čim se onda oni bave ak im neko drugi treba radit logo? Onda je krenulo, doneseš tri varijante pa nije OK. Ok promjeniš po napucima pa doneseš dvije varijante pa opet nije ok. Onda meni pukne film, pa mrtvo ladno prekopiram dva logotipa svjetski znanih firmi (metropolitan muzeja i bauhaus). E bome klj sam se onda naslušal ka to niš ne valja, kak nemam smisla za boje, tipografiju, sklad…..
I BtW još u osnovnjaku smo na onom šapirografu (ili kak se već zvalo) radili lepše novine za 7 razred.

link na glasnik koga zanima

Post je objavljen 13.12.2006. u 21:02 sati.