Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokosjesljepilo

Marketing

De bello gallinae

Jao, ova pobuna u kokošinjcu ne sluti na dobro...

Dragi posjetitelji naše male kajgane, evo vam jedan spoiler da lakše pratite radnju:
Hans je zapravo pjetlić iz susjednog dvorišta, odakle ga je dovela Katarina, koka koja se u svakom dvorištu osjeća kao kod kuće. Zapravo nisam shvatila koje je boje Hansov kokošinjac ali vam sa sigurnošću mogu potvrditi da naš kokošinjac nije crven, već je više kao Monaco, Kajmanski otoci, Lichtenstein... Mi naime prihvaćamo svakoga pod jednim jedinim uvjetom: da je BAŠ POPUT NAS!!
Dakle "tolerantna skupina" - rofl(nema noćnu moru, nego se drapa od smijeha).
Međutim, to je tajna koju svaka koka skriva od druge. Zbog toga je u kokošinjcu nastala sumorna atmosfera, a neke koke su čak i napustile ognjište jer više nisu mogle trpiti taj pritisak! Ljama mora pljuvati, koka mora kokodakati!!!
Kada je kokošinjac već ostao poluprazan, starosjedioci su se odlučili pobuniti i izreći naglas: Vi, svi ostali, hej, svijete, NE VOLIMO VAS JER NISTE POPUT NAS!
To se na drugoj strani kokošinjca protumačilo kao izravan napad na Hansa i nastalo je veliko čerupanje. Katarina je podsjetila na legendu koja kaže: "Začepi! Ja sam u pravu!" i....
Dalje ne znam, sljedeći nastavak je u subotu 11.12. naughty na Božićnoj tomboli...

Sara

P.S. Zapravo sam htjela podjeliti s javnošću podatak da nije istina da mi ne volimo Hansa. On je sasvim dovoljno netolerantan da bi se uklopio u naš kokošinjac...





Post je objavljen 08.12.2006. u 15:02 sati.