Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chandale

Marketing

...nezanimljivo štivo...again...

…da mi je žal ča san te upoznava(la) ja…

previše je pressinga sa svih strana, nikakvih novosti ne donosim...
samo sam se odlučila požaliti… pa onda malo bolje razmislim i bude me sram što se ja uopće žalim na nešto, daaa, helou? Neki ljudi nemaju ni upola toga što imaš ti, i svejedno nekako krpaju kraj s krajem, da.



Ne želim se žaliti, a ipak osjećam kao da je ovo jedino mjesto na kojem mogu istresti sve van, ili bar većinu svega, naravno, pošto je i više nego očito kako je moja «anonima» jako kratko trajala…(L.Cpl? aj rili, rili vona nou hu d vak ar ju?)
Sve ovo što imam za istresti u zadnje vrijeme (nažalost) nije sama pozitiva, a ebiga, možda će sve već sutra ponovno biti to i ništa više nego to (pojmovnik *to=happy, happy me, euforija i pozitivna energija frca na sve strane)…dakle, TO? Gdje si, do vraga i bestraga…

Sjećate li se razdoblja u kojem sam izjavila kako najbolje funkcioniram dok sam pod stresom??? Ah, kako li sam tada zelena bila, upravo sad sve to oštro demantiram i u potpunosti povlačim…o da, želim se u miru naspavati. Ponovno nešto želim? Ponovno se žalim, ha?
…ovo nije moje vrijeme…

…nema te, odnio te san…
želim objašnjenje, zar toliko puno tražim?
Koliko li sam puta znala ponavljati kako, više no išta, cijenim iskrenost i otvorenost? (unatoč tome što ta ebena iskrenost zna zaboljeti s vremena na vrijeme) nie bed, mogu podnijeti, jaka sam ja cura, navikla na sve i svašta…
Ali zar me se baš mora lagati, ili kako bi rekli najdraži mi diplomati, zar mi se baš mora zaobilaziti istina?
Razgovor hitno potreban. Da.
Da me izvuče iz trenutaka nedoumice i sanjarenja, jesam li rekla? Filing je ponovno bio u pravu…ah, mi žene i naša intuicija…

…Imao je jepu vupicu na bradi…
uh, kad bih sada razmišljala na glas vjerojatno bi se svi oni koji znaju o kome(čemu) pričam prekrižili lijevom rukom i poželjeli mi sreću u Vrapču…ali kad…meni je ona vupica baš divna?
Svašta se može raditi s tom vupicom, cure, čiji dečki imaju vupicu na bradi, hitno na raport? Koliko vas ima i jeste li s njom eksperimentirale?

Meteorolozi kažu kako će Božić i Nova godina proći bez snijega, medonje ne spavaju…ah tako mi mlijeka u prahu, što li smo to napravili Zemljici našoj divnoj.
Ja bi sniježak…
Ima li još netko potrebu (osim mene) da svrati do Marsa? Mislim svjesna sam činjenice da nije baš na pljunometar blizine, ali nije bed, snaći ćemo se mi nekako…
Još pogotovo ako imate vupicu na bradi…

Kategorija posta: nema s vezom veze...

Post je objavljen 07.12.2006. u 18:17 sati.