Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hisbeautifuleyes

Marketing

Ludooo

Evo mene opet!!! U zadnje vrijeme fakat imam o čemu pisat.
Prvo motam zahvalit Ivi Bigi i horse 93, a i svima ostalima na tolkim komentarima!
Stvarno ste zakon.

A sad.......moja današnja tema su jučerašnji događaji.....hmmm.
Pustla nas raska s zadnjeg sata i mi odemo iza škole (Biga, Kata, Antonija, Mrva, Kara,........). A i na mojiu sreću, tamo je bila moja simpatija. Tak sam bila happy.
Uglavnom. Šetali smo se tam ispod prozora kod škole, i prvo je jedna profa išla zvat našu rasku jer kao ometamo nastavu. Pa zakaj su onda napravili taj put oko škole? nut
I dobe nakon nekih 20 min jedna mala Katarina iz 5 raz. iliti Zlo (tak ju svi zovemo) i počne pucat petarde. E.......da joj nismo 100 puta rekli da prestane, a ona NE!!
I tam su bili još neki dečki i počnu se oni nekaj derat. Ja ono KAJ i okrenem se i viš murja. E kad smo mi počeli trčat. Još se Laura raspala. Dođemo mi tam iza neke zgrade i skužimo da nema Bige, Kate, Kare i Zlo. Mi ono kaj čemo sad je***e. Mrva je kao htjela otič po njih. I ja nazovem Bigu na mob i na svu sreću su bili kod kioska.
Budale su ostale tam i pita ih cajkan ko ima petarde , a svi pokaži na Zlo. I njih je pustil, a Zlo otfural raski. I nazvali su joj roditelje, i kaj ja znam.......
UŽAS.
Mene skoro infarkt strefil.
Poslije sam išla na engleski. Baš je bilo zakon.
Inče, i dalje ne pričam s Viss.
Mogla bi ja sad malo učit.
Sve vas KISSam.
Budite vrijedni i ostavite mi puuuno komentarčiča.
Pusa wave


Post je objavljen 06.12.2006. u 11:30 sati.