Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Sexy4: konzervativne kočnice & dirty words

Internet mi je, rekoh već, promijenio percepciju ženskog poimanja seksualnosti. Sad mi više nije ni malo čudno kad ona piše o svemu što bi probala ali se ne usudi to predložiti dečku jer se boji reakcije. Upravo sam pročitao jednu takvu ispovijest. Ona se boji pričati mu o svojim maštarijama.

Zamišljam si situaciju... Oni su u vezi nekoliko godina. I "zna se" (tj. pretpostavlja) da će završiti u braku. Jer prosječnom promatraču, prijatelju, rođaku - njihova veza ŠTIMA.
Dakle, on ju vidi kao majku svoje djece. rolleyes

Jednog dana ona se odvaži i napiše mu SMS:

Želim ti popušiti večeras u parku. Nađemo se tamo u 23:00.


Recimo da on nije uopće naviknut na takav direktan pristup s njene strane. Prva pitanja u njegovoj glavi su "Što se događa? Što je ušlo u nju?"... Tako se ne ponaša buduća majka njegove djece. smijeh

Ajd, odradi on to nekako. Ali za nekoliko dana ona ponovi nešto slično. Tada se u njegovoj glavi vjerojatno rodi veeeeliki upitnik. Jer siguran sam da je još uvijek u bar 80% muških glava takav pristup nešto što automatski u svojoj glavi vežu uz prolazne avanture i lake žene.

Nakon određenog vremena on sve više dvoji da je to prava osoba za njega. Iako ona sve to želi samo s njim. A ona shvaća da on nije sposoban shvatiti. Ona shvaća da je puno radoznalija od njega i da s njim neće doživjeti sve ono što joj buja u mašti. Iako im je oboma stalo do onog drugog. I naizgled savršena veza puca.

Ovo je bila fikcija, zamišljeni razvoj događaja. On je tradicionalist, ona je inteligentna i radoznala. Dogodio se jaz. Što je falilo? Možda ni bolja komunikacija tu ne bi pomogla. Jer svatko ima svoje granice, nekome su više a nekom opet niže postavljene.
Kad se nađu dvoje jednako radoznalih i inventivnih, otvorenih i spremnih na sve teme - samo nebo je granica. Bar ja to tako vidim.

Ajd sad da pređem na drugi dio teme... Lascivne riječi.

Ja ih volim čuti, pročitati... Od strane nekog do koga mi je stalo. Znaju nabrijati atmosferu. Potaknuti maštu. U početnim stadijima veza to je osjetljiv teren. I tu se radi samo o KOMUNIKACIJI. Jer treba biti jasno da se tu radi samo o jednoj maštovitoj igri.

Što bih pomislio da od najdraže pročitam "Želim ti ga popušiti"? Ako ju poznajem, ako s njom pričam o svemu, ako osjetim da sam samo ja taj o kojem se razmišlja... Ne bih sigurno ništa loše pomislio. Aktiviralo bi mi to maštu istog trena. Pokrenulo "play" tipku ugodnog filma u mojoj glavi. Uljepšalo dan. Ili me istog časa dovuklo k njoj ako je to moguće.

Ne treba zaboraviti bitno: ne zaglaviti u uvijek istom pristupu. Nekad je potrebna nježnost, nekad je na dnevnom redu požuda.

Najbitnije je povjerenje. Osjećaj. Kad znaš da si baš TI ta osoba s kojom ona/on želi biti.



Post je objavljen 04.12.2006. u 10:23 sati.