Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Haris Poppers i kamen spoticanja (6.poglavlje)

6.Poglavlje:
"Prva utakmica"


Tako se mladi Haris spremio i krenuona utakmicu. Stajao je sa svojim kolegama suigračima u svlačionici. Sav u strahu pitao je: "Stipe, kakva ti je bila prva utakmica!?", Stipe mu odgovori: "Pa... baš se i ne sjećam... Pokupio sam bocu u glavu i probudio se u školskoj ambulanti tjedan dana kasnije..." To je Harisa jako ohrabrilo. "Možda tjedan dana neću morati slušati Haromoniju!" rekao je Haris u sebi. U svlačionicu je ušla profesorica Marica da svojim igračima poželi sreću. "Hajdemo se pomoliti prije utakmice.... Bože, nedaj da nitko strada u ovoj igri. Amen. A sada, BJEŽITE VAN I POLOMITE KOLJENA, KIČME I OTKINITE GLAVE ONIM PIČKICAMA IZ KUĆE STANKA SLUZAVOG!!!" i ekipa je izašla. Haris je ostao zadivljen time koliko je ljudi došlo na utakmicu da bi bodrili svoje favorite. Haris i jedan "Pijanac" suprotne ekipe stali su na šank. Sudac je došao i rekao: "Dobro ljudi, želim lijepu i čistu igru, ne želim čistiti bljuvotinu sa terena nakon utakmice!", izvukao je dvije gajbe pivskih boca sa tamnim staklima. Nije se vidjelo što se nalazi u njia. "NA MJESTA!!!", zaderao se sudac i nakon znaka zviždaljkom bacio je na teren prvu bocu. Ekipe su silovito udarile. Prva je boca odletjela Harisu u ruke i on ju je ispio. "10:0 ZA KUĆU GOJKA GRIFINOVAVRATA!!!" zavikao je sudac i bacio novu bocu. U naletu obje ekipe prema boci, jedan je igrač ostao bez oka, ali ga to nije spriječilo da nastavi igrati. Čupala se kosa, lomili prsti, šutalo se nogama u guzicu... Bila je to žestoka igra. Još je jedna boca stigla do Harisa. "20:0 ZA EKIPU GRIFINOVAVRATA!!!!" te je bacio još jednu bocu u igru.
Igra se tako nastavljala, i kad je rezultat bio nekig Grifinovavrata 60, Sluzavi 50, u igru je bačena boca koja je na izgled bila malo lakša od drugih... Stipe je shvatio o čemu se radi. Viknuo je: "HARISE, TI UŠLJIVA PROPALICE, OVO JE RAKIJA U IGRI!!! DRŽI JE!!!" i baci mu bocu. Haris ju je ulovio, ali je na njega skočio "Pijanac" suprotne ekipe. Počeli su se pljuskati, vući za kosu, valjali su se po šanku i otimali bocu jedan drugome. Na kraju je Haris to odlučio riješiti jednim jednostavnim taktičkim potezom... Nabio je koljeno u suparničkovo međunožje i pogodio ga prstom u oko. Uzeo je bocu i počeo ispijati. Nakon što ju je ispio rekao je legendarne riječi : "POBJEDA JE NAŠA!!!" i srušio se u nesvjest. Nedugo zatim, svega dva dana, probudio se u školskoj ambulanti. Svi su bili okupljeni oko njegova kreveta i veselili su se što se napokon mali Haris probudio.
Sva su djeca u školi marljivo učila i opijala se i svi su bili bezbrižni i sretni, neznajući za jednu veliku tajnu koju skriva njihova škola.


ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 03.12.2006. u 14:33 sati.