Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

KAKO SAM DOŠAO DO NAZIVA LEPINA

Tijekom pripremnog dijela gladovanja supruga i ja smo vrijeme provodili pregledavajući razne knjige i internetske adrese s receptima.Kuhali smo djeci sve ono što do sada nisu kušali,međutim hrane je ostajalo jer smo pripremali količine kao da i mi jedemo.U svemu tome hrana mi se priviđala svugdje.U nekom polusnu sam vidio lepinu na ćevapima natopljenu sokovima,masnoćama mirisima začina i mesa.Čovjek ne može odoliti takvom izazovu.Unoseći takve natopljene sokove,masnoće i začine u lepini i sličnim namočinama i izazovnim delicijama, organizam to vremenom ne uspijeva potrošiti.Narušava se ravnoteža metabolizma što ostavlja traga na opterećenom organu a kasnije na cijelom organizmu.Hrana nam se nudi na svakom koraku i iz svakg kuta u najprimamljivijim oblicima poput grijeha. Koliko snage i volje treba da se obrani od takvih neodoljivih napasti?Kakva je poveznica lepina natopljena sokovima i sokovi pomoću kojih se gladuje?Vjerojatno ću saznati u nastavku terapije,ali mi se svidjelo,sokovi natopljeni u lepini sa svim mirisima i okusima i sokovi koji nisu mirisni, naprotiv niti primamljivi.

Post je objavljen 03.12.2006. u 08:00 sati.