Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/streetmusic

Marketing

HaHaHaHaHaHaHaHa.... :) :) :)

'Ne kupujte djevojčicama plastične ponije za Božić. Donirajte udrugu Sise za djevojčice i pomognite nam da im damo vjeru u život i velike grudi.' Pogledajte što kaže Carmen Electra...bangbangbang

Približavanjem božićnih blagdana brojne glumačke i pjevačke zvijezde osjećaju potrebu obratiti se svoj publici i udijeliti im nekoliko "pametnih" savjeta koji bi im trebali biti od pomoći u prevladavanju životnih nedaća i nedoumica. Neki od njih osnivaju razne zaklade u kojima traže novac za pomoć gladnima u Africi, djeci bez roditelja, itd.

Prva je ove godine bila Carmen Electra nutnutnut, zvijezda serije Baywatch, koja je snimila kratki video u kojem mladim djevojkama otkriva što im zapravo najviše treba u životu. Potrebno je napomenuti da se radi o komičnom uratku koji ismijava božićne poslanice showbizzera, no neke Electrine rečenice ipak su vrlo zanimljive i komične.

"Zašto djevojčici kupiti plastičnog ponija kad njoj treba nešto što će joj i u budućnosti služiti. Pomozite nesigurnim djevojčicama i našoj dobrotvornoj zakladi Sise za djevojčice. Mi im možemo dati nadu, mi im možemo pomoći. Vaši dobrovoljni prilozi mogu im dati vjeru u život i, naravno, velike grudi! To je ono što im najviše treba, tu leži njihovo samopouzdanje!"


Post je objavljen 26.11.2006. u 19:44 sati.