Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chiica

Marketing

lektira i holivud

vrijeme radnje: 10:45
mjesto radnje: msn
glavni likovi: mojito i chiica

:) dakle dobijem ja poruku. od mojita. bla, bla, bla, sta radis za novu? kazem: neam pojma. (kao sto i neam) zasto? kaze on sta kazes na:

vrijeme radnje: docek nove
mjesto radnje: jedan hotel
glavni likovi: mojito i chiica
sporesni likovi: koga briga, sporedni su :)
kratak sadrzaj: nastup u hotelu za vrijeme doceka, (plesni nastup, naravno!),
mojito i chiica i jos neki sporedni likovi, koji bi chiici bio placen
prilicno dosta (vjerojatno i sporednim likovima, ali to nije vazno)

ok, zabavila sam se, i vrijeme je da ostavim iza sebe nostalgiju prema lektiri iz osnovne koju sam, baj d vej, mrrrziila!! :) uglavnom, zanimljiva ponuda. jaako.

nesto se pocele te ponude nizati u zadnje vrijeme... postala sam popularna. svi misle da sam kuul i nevjerojatno zgodna, privlacna i nadasve savrsena plesacica. sad cu jos malo morati angazirati nekog menadera i nekoga za odnose s javnoscu i tajnika (zgodnog, misicavog, ne odvec pametnog, pravog muskarca za povremenu sevu :) da se oni svi lijepo brinu o tim svim silnim ponudama i fanovima i tako... i onda samo cekam poziv iz holivuda. al nejdem nikud. samo cekam da i oni vide kako sam kuul, a onda cu ih odbiti. hi, hi, hi!! tj, ne ja, moj tajnik. ili ovaj za javnost. ili menadjer, sta ja znam tko to radi. al naucit cu s vremenom. brzo ucim. kako sam eto tako brzo naucila plesati! :)

LOL :)) + ROFL

dakle... evo me nazad, svjeza i nasmijana ovime sto sam tako fino tu gore napisala. ponuda. dobra je. privlacna u svakom slucaju. ali... naravno da ima 'ali'... hoce li mi se isplatiti(financijski)? koliko ce me izaci put do tamo i nazad (hotel nije u zg)? jesam li dovoljno samopouzdana da izdjem pred te tamo ljude? (plesni podij je jedno, a pozornica drugo) kako bi se provela tamo? kakva bi bila ekipa? sta ce se od mene ocekivati?? joj, pitanja, pitanja...

uglavnom, neznam jos. moram razmisliti. podrobno. :)





Post je objavljen 24.11.2006. u 02:00 sati.