Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funeralforyou

Marketing

Nova podloga

Hahhahahahaha..... Već konačno smo našle savršenu podlogu....... Nadamo se da jako dobro zgleda, jer se nama jako sviđa.... Dosta smo toga prošle samo da nađemo savršenu podlogu i koliko vidite isplatilo se..... Teško je bilo naći podlogu na kojoj je box na desnoj strani, ali uspjele smo...... Osim što smo danas tražile podlogu bilo nam je super i u školi...... Više se slažemo, bolje komuniciramo i više se šalimo sa ekipom iz razreda.... Danas je došla super vijest za nas..... Sutra smo trebali prvi sat pisati matematiku...... Ali danas treći sat je došla obavijest da sutra prvi sat ne pišemo matematiku i da nema profesora u školi..... Bili smo još više happy kada su rekli da nemamo niti treći sat..... Ali veselje nam se splasnulo kada je jedna cura slučajno srela rasku i ona je rekla da nijemci imaju treći sat, a englezi ne.... To uopće nije fer, ali što se mora mora se..... Sutra možemo dulje spavati jer naravno nemamo prvi sat... Hahahahahaha...... Sutra nas ništa ne može pitati, jer smo sve te predmete pitane.... Tako da sutra bez "učenja" možemo ići u školu...... Nije da želimo reći da sada učimo, jer ne učimo.... samo pamtimo na satu, a prije testa ili ispitivanja samo pogledamo u bilježnicu, jer već sve znamo..... Dobro dosta o učenju već nam ga je dosta....
Sada ćemo vam dati još malo slikica:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

· di ste našle pozadinu? ja bi ak ima negdje neka malo "blaža", tj. neke druge boje, ali sa sličnom slikom - "osobom tupog ("ispraznog") pogleda (Just me, myself and I 09.11.2006. 20:01)
· ???kak si napravila pozadinu!??Nauči me!!hoću i ja!!kmeeee!kak zakon spot Farewell...mmmm...suza...ajme post o drogama..nadam se da niije inspiriran sa mnom...hm..da,da hvala hvala znam Soad...kaj bi vi bez mene hehe..kad smo kod toga oću da se vidimo!¨HOĆUUUU!!! možda bi sutra došla do vas da vani nije brrrr...onda počnite pit!zezam se...nemoj...vi baš volite slikice sa ženama..što mi to govori hehe...BAAAJ!!CONTACT ME HRAČAK! (Tied by anger 09.11.2006. 22:19)
· ma da...............jedina koja mi se svidjela je bila ova koju vi imate, a bilo mi je glupo onda je uzeti (Just me, myself and I 10.11.2006. 16:32)
· ma znam ja za nju od dana kad sam napravila blog......al mi se ne da (Just me, myself and I 10.11.2006. 18:04)

Post je objavljen 22.11.2006. u 10:38 sati.