Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/funeralforyou

Marketing

Danas smo ostale bez teksta....

Danas po prvi put smo ostali bez teksta .... Ne znamo što da pišemo ..... Dođe nam da se .... Šala.... Šala.... To se neće dogodit..... Ugl. danas nam je u školi bilo super.... Ima par razmirica ..... Ali dobro ne možeš biti sa svima dobar.... Bilo je malo i klanja .... Tako da je jedna od nas mrtva, jer joj je druga sa tehničkom probila nogu .... Bolesno zar ne .... Jednoj je došlo da je razbije ..... Ali ne može usred sata .... Treba trpjeti bijes ..... Da poludiš .... Ali nije sve crno u životu .... Sutra pišemo 2 testa..... U petak jedan i cijeli sljedeći tjedan ..... Da se ubiješ ..... Nismo svi u školi samo zbog učenja.... Nego i zbog zabave .... Dobro još nismo počele pit, ni u svakom slučaju nećemo..... Ali život je cool .... Svi moramo biti happy ... Ali ne i uvijek ... U svakom slučaju život ide dalje iako se to uopće ne čini .... Ne šanse da ćemo se sutra uspjet probudit.... I još k tome prvi sat pišemo test ..... Da pukneš .... Brat nas naravno i dalje gnjavi, ali i mi ga dalje moramo podnosit .... Ali ga i svejedno i dalje moramo .... Bolesno je na što te ljudi sve daju nagovorit..... Šala nas nitko ne nagovara..... Mi imamo svoje mišljenje i mi se toga držimo... Ne mijenjamo ga zbog drugih.... To nikada....
Dobro a sada još malo slikica:

Treba prihvatit život kakav je:

Image Hosted by ImageShack.us

Ponekad se nađemo u situaciji u kojoj ne želimo biti:

Image Hosted by ImageShack.us

· treba prihvatiti život kakav je = bešćutan i okrutan
i tako je!!! ne dopusti nikom da ti određuje što da misliš, govoriš, kak da se oblačiš ili ponašaš (to pogotovo)
a ni ja se sutra ne bum probudila.........ak je utjeha.............a znam da nije (Just me, myself and I 08.11.2006. 21:53)
· vaš blog mi se sviđa ali ovo sranje kaj ste danas pisale i to još sa smajličima tko je vidio da to metalci rade fakat sranje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (fakat sranje 08.11.2006. 22:15)
· je....danas ujutro.....ali kao ona bi završila prvi ekonomske pa bi onda u prvi upravne i to u tajnice!!!
ja i mateja smo joj rekle da se rađe prebaci na polugodištu
koji je ovo kreten napisao gore iznad
sad bum vam poslala mail (Just me, myself and I 08.11.2006. 23:27)

Post je objavljen 22.11.2006. u 10:38 sati.