Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odrazonline

Marketing

Također se pazite od njih

Jer ako mislite da možete preći one koje jebu i Vraga u zdrav mozak, tu se gadno varate.
Mogu vas one okrenuti kao male bebe, imaju one vještina ko malo koja druga stvorenja. Dobre su za se uvaliti u priču i ufurati u nešto što njima paše da nije ni za povjerovati.
Pogotovo što mnogo žena voli da se osjeća najbolja, najljepša, najintrigantnija, najpoželjnija. A vas smuti ko kašu. Nažalost većina muških je takva, pada na lijepe sitnice, koje duboko u sebi zna da su neostvarive, ali sviđa mu se to što dobije. Još kad čuje da je najpoželjniji, muškarčina, jedini u mislima itd. Kako da ne. rolleyes
I do čega onda dođe? Do gubitka vremena. To vrijeme možemo stvarno utrošiti na nešto stvarno.
Dajte im da se osjećaju carice, najbolje, najljepše, sve naj ljepše i onda vodite tu psihološku igru sa njima. I onda kako se situacija razvija, dobro otvorite oči i pogledajte što leži iza toga. najčešće sjedenje na više stolica. A zna se da tko skače s jedne na drugu kad tad pada sa svih zajedno. I onda pazite jer će baciti kartu nježnosti, milosti, povrijeđenosti, nemoćnosti. Ne padajte na te trikove. Kako vać rekoh, i Vraga mogu prešišati. Dopustite da misli da vodite njenu igru, a onda je iznenadite.

I mislite na osvetu? Ako da, onda smislite nešto veliko što će na veliko i pogoditi, smislite nešto toliko zlo da će se mnogima oko vas smučiti, ali naravno ne od vas.
A ako ne, onda nastavite u miru i tišini i ignorirajte situaciju.
Samo pazite da od vas ne pravi budalu, to je lako moguće. Možda će oni mlađi od vas čak i padati na te fore, ali s vremenom ćete vidjeti što je to zapravo. Stvarno fore.
Ali nema veze ako ste mladi, vama se zbog toga i oprašta.

A sada vježbajte malo samokontrolu pa vidite kako će se stvari razvijati... I opkušajte ne igrati s ku*cem nego sa glavom...
Toliko od mene za sada...smokin

Post je objavljen 22.11.2006. u 08:17 sati.