Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svestomladivole

Marketing

HE MAN (ilitiga HiMen)

Jel se tko sića ovog genijalnog apsolutno najjačeg junaka na planeti, i što je najvažnije - svemiru! (Budalo, ne mislim na himen...), nego He-Man, SIVE LUBANJE SILOM, JA IMAM MOĆ! to je apsolutni car mog djetinstva, koji mi je donio toliko suza i osmijeha... He ;)
Kralj... mislim, ja nemam riječi o HiMenu!!! himen, as... Sive lubanje silom, ja imam moć! A di je straško i sve! ajme,, dođe mi da razbijem sve. Čoviku koji je He Mana izmislio, treba dati Nobelovu nagradu i sve druge nagrade. Treba mu dati sve. Ajme, da mi je vidit jedan dan HeMana, spasio bi se. Koji kralj. Da mi je popit kavu sa tom legendom najvećom!
Nobel za Mir! Nobel za HeMana jer on ustvari i jeste mir, on širi mir. Civilno ime mora da mu je Mirko ili Miroslav (kršten!). A žena mu se garant zove Mirna ili Miroslava! He man je sve. U njegovu čast, evo vam jedna slikica. Slavimo svi neprežaljenog kralja. ne dajmo da ikada umre i njegov lik zauvijek progutaju šugavi Teletubiesi i pizdarije.





jer, on je jedan - neponovljiv, savršen.. HI M E N - kralj.
Samo se sjetim svog šestog rođendana, onaj kauč karirani, mamina torta sa jagodama i prijatelji. A svi ispred tva i gledamo kralja naše mladosti. Dođu mi suze u oči.. koja su to vremena bila, bezbrižnost, sreća, tuga i koker španijel pod nogama dahće, iša bi pišat. A sve što nam se događalo u glavama tada bio je on. HiMEN!kako je tada, ljudi moji dobri - bilo lipo... bože... ajme, sve šta ti je napeto to je, da kad završi HeMan, ko će bit na ulici da bacite još jednu staru i dobru skrivača
;(


Post je objavljen 20.11.2006. u 00:13 sati.