Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punkspotovi

Marketing

Svašta se dešavalo

Evo ljudi, ja nakon dugo vremena pišem post, ali napiso bi i prije da sam imao jebenog neta. Naime, evo malo mojih doživljaja koji bi vam se činili zanimljivim.

Slušaona Misfitsa i Ramonesa

Bio je petak i dogovorili se ja, Picek, Dino, Jura i Benc da odemo do Močvare. Kupili mi cugu i krenuli prema tam. Kad smo došli sreli smo Zlaju, Lovru, Đuru i Kizu. Kad smo pocugali sve kaj smo imali, a bilo je puno toga, ušli mi unutra. Pogalo se čitavu noć. Nakraju je još došao i Dado. Svi se mi pokupili oko 3 ujutro i krenuli doma. Na putu do doma sam sreo rođaka koji je išao na neki tulum, pa sam mu se skrpo. Kad smo došli tam, onak mrtav pijan sam im rekao da me ošišaju na irokezu. Da ljudi, IMAM IROKEZU!!!!!!!! Mi se vratili oko 11 ujutro doma i ja onda zaspao.

Brucošijada PMF-a

Kad sam se probudio (oko 5 popodne), dogovorio sam se s Kajzerom, Kišićem i Slovencem da odemo na Zadrugu i Psihomodo Pop u Pauk. Ponovo kupili cugu, ponovo se napili i ušli unutra. Bilo je prejebeno. Pogo je bio predobar, ali i ženskenaughtynaughtynaughty

Đubrivo

Jučer smo ja, Picek i Dino otišli u KSET na Đubrivo. Dino poneso nekakav Pinot i mi se ljepo zapili. Još smo sreli i Đuru, Zlaju, Lovru i Kenny (Đurina cura). Kupili smo još cuge koju smo jako brzo popili. Kad smo ušli taman su počeli svirat Hangover Pills-i, i mogu reći da sam se prilično iznenadio kako dobro sviraju. Kad su završili na stage je izletilo Đubrivo, i mogu reći da mi ih je bilo drago ponovno čut uživo. Završili su oko ponoći i tad smo svi otišli doma.

To je za sad sve. POZZpartymah

Post je objavljen 15.11.2006. u 16:19 sati.