Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Gospodar bureka: "Povratak sina Bukvimirovića" (4. poglavlje)

4.Poglavlje
"Bitka nad bitkama"


Samirramizova vojska šizofreničnih pekara koji slušaju turbo folk je došla pred vrata Travulje. Napad je počeo. Rajkova i Čempresomirova vojska je počela bacati kamenje na pekare, ali su morali gađati u noge, jer su im glave bile tako tvrde i tupe od turbo folka da im nisu ništa mogli učiniti. Vrata grada su bila zabarikadirana, ali sve jedno su pružala slab otpor naletima glava šizofreničnih pekara. Vrata su ubrzo popustila. Prva razina grada je pala.
Vojska, zajedno sa Grgom i Papkom se povukla na drugu razinu i zabarikadirala druga vrata. Kako im je ponestalo kamenja, počeli su bacati na njih sve raspoloživo. Bacali su veš mašine, stare auto djelove, kore od banane, tanjure, žene djecu, pametni muževi punice... pa da ne nabrajam dalje. Poslužile su im i bačve s vodom. Alkohol je pre vrijedan. Bez vode se može preživjeti do tri dana, ali bez alkohola... uvrh glave 24 sata.
Kralj Čempresomir je mislio da je sve izgubljeno. Htio je umrijeti junačkom smrći te se zavaljao u benzin i zapalio. Čak mu ni to nije bilo dosta pa se još i bacio sa nebodera na šizofrenične pekare koji slušaju turbo folk. Dok je padao vidio je da se prema rulji približava poveća vojska na čelu s Anđelkom, ali čovjek nema krila pa je, jebi ga, pao.
Anđelko je dao znak za juriš, te su Lobotomijan, Gnoj i metalci napali, a Anđelko je ostao po strani i češkao jajca. Metalci su se borili žestoko. Kidali ruke, čupali uši, pili krv na slamku. Gnoj i Lobotomijan su se odlučili na još jedno natjecanje, tko će jače podrignuti. Prvi je podrignuo Lobotomijan, te je time pobio sve pekare u krugu od 50 metara, zatim je podrignuo Gnoj sa katastrofalnim posljedicama... ovaj je pobio sve živo, ne smo pekare u krugu od 100 metara, a Lobotomijana je bacio u komu. Bitka se nastavila nevjerojatnom silinom! Travulja se još i dalje držala, Gotičari nisu posustajali, Gnoj i Lobotomijan su se svađali tko je pobijedio, a Anđelko... On je prestao češkati jajca i krenuo je u napad! Švercanom katanom je počeo vaditi izutrice iz šizofreničnih pekara kao ribama u ribarnici. Naši junaci su se junački borili sve dok nisu priklali zadnjeg šizofreničnog pekara koji sluša turbo folk. Sada je bilo vrijeme za feštu i svi su se išli zapiti i plesati na grob Čempresomira. Ponovo su pišali da blagoslove tlo, rigali na haube policijskih auti i palili kartonske vrećice sa psećim govnima ljudima pred vrata.
Travulja se vratila u normalu, no Grgu je sada brinulo nešto drugo... Kako će bobo proći kraj Samirramizovog budnog oka sve do njegove uklete pećnice!?


Ljudi, još malo pa je gotovo... još su ostala svega 2 poglavlja do kraja ove legendarne trilogije...

Te ćete tekstove moći uskoro skinuti sa stranice www.ergarac.com koja je još u izradi. Na toj ću stranici imati odjel "filmske istine" ili ti filmske kritike... ;) ajde ljudi pa do čitanja.

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 11.11.2006. u 19:04 sati.