Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webbug

Marketing

Lost in the universe of gaming

Image Hosted by ImageShack.us

Sadržaj: Games! The final frontier! This is a yourney of a gameship "TheGamer"... malo sam se poslužio uvodnom rečenicom iz Star Trek-a (ne znam što mi je bilo). Inače ovaj blog ima za temu igre (ko' da se ne vidi u naslovu). Autor recenzira razne igre, i priča o zanimljivostima u svijetu igara ali se nerjetko nađe i nešto vezano uz internet. Meni se sviđa (na neki pomalo čudan način) što autor svako malo piše o povezanosti igara sa životom. Zadnji takav post je bio o piratstvu i tome kako su orginal igre preskupe. Malo mi se ne sviđa to što u desnim box-ovima ima ono: volim: ovo, ono, ovo, ono... Ne volim: ovo, ono, ovo... te bi to trebao izbrisati jer je to "rezervirano" za blogove o životu autora.

Dizajn: Po dizajnu se vidi da je autor obožavatelj Super Marija (koji je i za mene legenda video igara) i da nije puki početnik u Photoshopu. Mario u pozadini je izvrsno napravljen te mi se jako sviđaju efekti primjenjeni na njemu (kao da je živ dok mlati dupe nekog negativca koji se ne vidi). Predlažem autoru da ako bude radio banner (umanjena verzija za box) da napravi dve verzije: Jednu sa slikom iz pozadine (što sam mu već rekao). I jednu sa slikom iz prvog Super Marija (za nostalgične).

Završna riječ: Blog je vrlo dobar među blogovima ove vrste. Izvrstan dizajn, i korisni tekstovi čine ovaj blog takav da ga morate staviti u bookmarkse. Jedino autoru zamjeram za ono sa strane: Volim: ovo... Ne volim: ono...

Ocjene
sadržaj: 8/10
dizajn: 9/10
Srednja ocjena: 8.5/10

Link: Lost in the universe of gaming

Post je objavljen 09.11.2006. u 21:22 sati.