Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mok

Marketing

Kapljica utjehe za moju dragu Shadow i sve one koji misle da su njihovi snovi izgubljeni..


U životu si trebamo postaviti neki cilj da bi se iz svake naše sposobnosti moga izvući maksimum. Kako bi ostavrili „snove“, ambicije i osobni razvoj, trebamo sagledati širu sliku svoga života, trebamo vjerovati u SEBE i za cilj si postaviti ono najbolje. Ambicija nam puno može pomoći u tome da sve svoje misli, nade i „snove“ uperimo u zvijezde.
Dakako,postoje i porazi,ali nitko ih ne može izbjeći. Zato je bolje izgubiti nekoliko bitaka u ratu za ostvarenje svojih snova, nego biti poražen,a da ni ne znaš za šta se boriš!!
I putovanje od tisuću kilometara otpočinje prvim korakom. Stoga bi se svatko od nas trebao odlučiti na taj prvi korak i time ostvariti značajne promjene i napredak. Život će tako biti ispunjen stalnim i neočekivanim poticanjem svakome tko donese odluku da će svakog dana davati sve od sebe i koliko je god moguće dosezati najvišu razinu „čistog“ i korisnog postojanja. Zamislim da je život rijeka. Većina ljudi drži se obale bojeći se da ih ne odnese struja. U određenom trenutku svaka osoba mora biti voljna jednostavno pustiti se i imati povjerenja da će ih rijeka dalje nositi sigurno. U tom trenutku učimo ići s tokom, a taj je osjećaj čudesan! Kad se već naviknemo na to da plovimo s rijekom, možemo poćeti gledati naprijed i sami sebi određivati put, manevrirati oko kamenja i zapreka, birajući kojim ćemo od mnogih kanala ploviti a da svo vrijeme idemo s tokom. Svaki trenutak života pomaže nam da se promijenimo, pokreće nas u potragu za našim snovima. Nekad ćemo i propatiti, proći kroz teške situacije, suočit se s mnogim razočaranjima - no sve je to prolazno i ne ostavlja ožiljke. A u budućnosti moći ćemo gledati unatrag s ponosom. Ne treba žuriti ni usporavati već uskladiti svoje korake sa svijetom i u svakom pokretu otkrit ćemo vrlinu.
Zato duboko vjeruj u ono što želiš i zapamti: izgubljeno je samo ono čega smo se odrekli!!


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 07.11.2006. u 19:15 sati.