Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednamalavarazdinka

Marketing

Heeeeeej!!!!

Ej, ljudeki kaj se sve jučer dogodilo, nebrete vjerovati!!!!! Kad je martina došla u školu, ja sam nju odmah pitala kak joj je s onim elvisom, tipom s kojim je brijala pa su ostali skupa. Ona veli da više nisu skupa, da ga je napucala!!! ja ono, kaj?!Čovječe, pa pet ste dana skupa i već ti ga je dosta!!!!!! Ona veli da sad brije s onim drevenom, tipom kaj je isto bil na milinom tulumu!!! ja mislim, dobro možda i dobro da si onog elvisa napucala, ovaj je lepši,bar meni!!!!!!Joj, ta martina!!!!!!!
dojdemo vam mi na informatiku, nekaj ponovimo i onda veli profa da bu pitala. Kao ko se javlja i javi se matea. Profa veli da treba još jednoga i da ak se niko ne javi da bu ona nekoga otvorila!!Niko se nije javil, pa je išla otvarati!! I koga je otvorila, mene naravno!!!! ja otidem do nje, matea odgovori na svoja pitanja i ja dojdem na red. Ona meni postavi prvo pitanje, ja znam. Postavi drugo i ja znam. baš mi je pogađala pitanja i ja sam znala sve odgovore i dobila pet!!1Jeeeeee!!!!Al opće se nisam tak puno učila!!!!!! Onda sam se javila i glazbeni i dobila pet!!! baš mi je krenulo!!!!

Martina planira tulum za svoj rođendan za tjedan dana, pa se već spominamo ko bu sve došel, kaj bumo delali i tak!!!! Nadam se da bum nam zabavno!!! došel bi i taj martinin tip. Berny neće hodati s bunićem jer je još uvijek u svojeg bivšeg, a valery se nekaj zanima za marka, on neće biti snjom pa je tužna!!!! i tak, niš drugo novo!!!!
Pozdrav Martini, Valery, Berny, Neli, Petri, Ani,Nives,Eni . . . .Ciao!!!!!!!!!

Post je objavljen 07.11.2006. u 08:53 sati.