Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mayaaa

Marketing

Evo me ljudovi

Vidim da mi više nitko ne posječuje post. Ovo će mi vjerojatno bit zadnji post pošto mi se nitko više ne javlja. Ja sam isto prestala komentirat okolo. Nemam više živaca. Još sam sad u kazni(opet). Ma za popizdit. Zbog 3 sulje mene stari skupa sa burazom stavi u kaznu do kraja polugodišta. Pizdim između 4 zida. Osječam se ko da sam solo doma,jer je buraz od 0-24 na kompu. Tak da on više samnom ne priča i opet će postat agresivan i opet čemo se svađat i šorat,a to nebi htjela,jer smo se u zadnje vrijeme bolje skompali. Nas samo svađe razdvajaju i to najviše. Ali opet slažemo se bar u jedoj stvari(prozor). Neću govorit previše o toj stvari za slučaj da starci nebi saznali slučajno za moj blog.

Onda malo o razredu. Razred mi je super,ali opet ne svi. Postoje neke plavuše(jedna osoba) koje govore kako imaju najsexy tijelo u razredu,a sve visi na sve strane. I odjednom je jednostavno nestala njena famozna četvorka. Ma zapravo ima rulje koja me živcira,ali opet je zajebancija na 1.mjestu. Ma ajde dobro bit ću iskrena. Moj razred je za kurac. Idem s klincima u razred. Ima rulje koja je i po 2 god mlađa od mene. Užaaas. Svi su tako djetinjasti,dobro ne svi,ali jedan dio,pogotovo cure. Ima dosta svetica. Najbolje su mi one,"ja nikad neću pušit,ja nikad neću probat travu,ja se neću jebat prije braka,mene je strah da to jako boli". Vidjet ću ja njih za godinu dana. Pušit će po 2 kutije na dan. Bar će probat travu,i bit će najveće jebačice na školi!!!

Onda jedna novost. Iz žapca sam premještena u martimex. Sad mi je zapravo žao kaj nisam ostala u žapcu. Tam su mi cere bile puno bolje. Ovdje su kako bi rekla fufice. Nemrem gledat takve cure. Onak potpune spičkane. A najviše me živcira to kaj nesmijem nosit traperice na praksu. Luda sam jebote. Nemogu mi to radit. Nemogu mi traperice oduzimat. Moram crne hlače furat. Sva u crnom moram bit. Nisam ziher jel obavezno nosit cipele,ali danas ću im baš doć u tenisicamanaughty

To bi bilo sve od mene. Možda se više nećemo čitati. Zbogom!!!

Post je objavljen 07.11.2006. u 08:51 sati.