Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allgames

Marketing

Razlog odsustva

Ej zdravo momci nije me bilo dugo :D . Razlog mog odustva je bio pokusaj da promenim izgled bloga ali pole jednog dana , doziveo sam krah ustvarnom zivotu i rekoa sam aj umoran sma sad nastavicu sutra i to se tako vuklo sve do sad nikad nisma nastavio. I sad umesto nove pozadine, imam smao drugi skin koji msa uzeo. Mada za ovo vreme dok blog nije postojao odustao sma od interneta, samo sma na MSN-u bio i nis vishe. Ali za ovo vreme mnogo sam se edukovao i nabavio mnogo stvari. Pocevshi od igara(a za ovo vreme izaslo je mnogo stvari, koa npr. FF XII , Okami , FEAR Extract OP, Dark Messaia, Gothic III, Dawn of War.....). Sada posto ima dosta dobrih ljud u Srbiji koji su zeljni da pomognu pocetnicima u anime edukaciji, razni ljud su mi poslali mnogo animea, od kojih bi izdvojio ako niko nije gledao Full metla Panic, GANTZ , Evangelion, Bleach, Ergo Proxy itd.

Morao sma da dopunim listu postova u boxu, jer je posledjni bio moji dozivljaji sa mangadroma(ako neko nezna, Mangadrom je manga/anime festival u BG-u), i neke nove linkove da ubacim.

Jedna stvar posto sma posao na online kurs iz Japanslg pokusacu neke lekcije da pisem ovde na mom blogu.

Najveci problem je nastao, ja sam svo ovo vreme posmatra vase blogove, ali sam izgubio neznam kako moc davanja komentara. Stvarno cudno neznam sta da raidm, aj pokusacu u skorije vreme da budem vishe aktivniji.

-edit-
Valjda ce sad biti sve uredu promeni sma lozinku i password, valjda ce sad biti okej. Aj da testiramo.
A smor moram svaki put da se unregistrujem pa registrujem, da bi mogao da dam komentar. :(

Post je objavljen 05.11.2006. u 20:44 sati.