Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jalucifer

Marketing

Kratka isprika…

 www.ymca-smile.ru>Ispričavam se svima, koji su očekivali treći i završni nastavak najavljene nizaljke, koji sam najavio u utorak! Eto malo sam bio drugim stvarima preokupiran, nuta malo mi se nije dalo radit, zijevpa nisam stigao. Pa ću to objaviti iza vikenda.

Evo sada sam u žurbi, pa samo da uputim na svoj stav prema radu i lijenosti, u svojedobnom tekstu, bio je to moj stoti post na ovom blogu.

ja svoj posao ozbiljno shvaćam, jer "đavo nikad ne spava" ;-> po čemu sam bliži protestantima (teza Maxa Weberao vezi protestantizma i etike rada). Međutim, kako sam ja u sebi podijeljen i sam sebi proturječim, kako lijepo kaže moj braco (Mt 12:26, Mk 3:26, Lk 11:18, znam se, s uživanjem, prepustiti ljenosti! :)
Pa kad se već toga sjetih, možda bi onima koji to tada nisu pročitali bilo zanimljivo prije ovoga pročitati slijedeći citat iz jedne dulje pripovijetke i pokušati pogoditi tko je autor! dead (odgvoror je na gore datoj poveznici). A onda vam još ostaje da skužite zašto ova slikica gore, prenesena sa jednog ruskog sajta! smokin

Post je objavljen 03.11.2006. u 18:41 sati.