Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pantera2you

Marketing

Duge noge i dupe koje im ne pripada- ZA / PROTIV

Ajmo u obrazlaganje. Laganini i natenane (nemam blage kak se ova riječ piše)!

Duge noge- ZA

1. hodaš puno brže, skraćuješ put.
2. nema smanjivanja hlača i ostavljanja 30 kn kod šnajderice koja uredno nekaj zbrlja i skrati previše.
3. dobro izgleda u štikli.
4. možeš nogom zatvoriti sva vrata iz sjedećeg položaja pa čak iz kreveta ugasiti tv bez ustajanja.
5. kad smo već kod kreveta, dugim nogama se vrlo lako zaustavlja krvotok pri nespretnom izvođenju sexualnih činova i partner koji kiksa dobiva nagnječenje u predjelu struka (moguća je i kombinacija s vratom).
6. nema pentranja na stol kada kreće raspašoj i lagano odbijate inzistiranje penjanja na istog iz razloga što prostor od gornje plohe stola do stropa jednostavno nije dovoljan da bi se ispravili i izbjegli frakturu lubanje.

Duge noge- PROTIV

1. prilikom hodanja po popločenim ulicama lijepog nam Grada, teško se izbjegavaju „fuge“ u kojima zapinje peta i u najgorem slučaju morate stati, izvaditi nogu iz cipele, kleknuti i svom snagom otuđiti cipelu koju si je prisvojio kameni blok. Umjetnost je učiniti to neopaženo i ignorirati smijeh ostalih prolaznika!
2. uvijek će se naći poneki ljigavci koji će se vrlo primjetno obliznuti i reći: uhhh! Što bih dao da me stisneš s njima! (uh, što bih dala da ti se prvom prilikom ne digne!!!)
3. nikada nećete moći pristojno držati noge pod uredskim stolom jer je prostor premalen i tada ste primorani lagano se opustiti, ispružiti noge ispod stola pazeći da ne povučete koji napojni kabel iz kompjutera i na taj način prekinete sve gluposti koje ste tog trena radili na kompu, a niste ih pohranili.
4. vezano uz prethodno navedenu točku, stvarate neugodnu situaciju kolegici koja se ustaje od svog stola u namjeri da napusti ured, potepa se o vaše noge i u svom stilu pada direkt nosom na pod (a tepih nije usisavan od strane spremačica već dobro desetljeće), a vi dobivate istegnuće krivo zaraslog ligamenta.
5. niti jedne hlače vam nisu dovoljno duge.
6. seks u autu dobiva novu izvedbu iz Kama Sutre.
7. ne možete voziti male aute jer mjesta za noge nema, volan je prenisko i primorani ste voziti s podosta raširenim nogama. Ako toga dana kojim slučajem nosite suknju, povratit ćete u život zadovoljne vozače kombija, džipova i kamiona koji vam dolaze iz suprotnog smjera.
8. svaka suknja, kada sjednete, a ako je kraća od „mrvicu iznad koljena“ je prekratka.
9. kada padate, padate sa stilom i s velike visine, a sve to bez tendencije zarađivanja love na glavnom trgu i pružanja cirkuske predstave za sveopći puk.

Dupe- ZA

1. ublažava pad. Pogotovo kada ste mladi i nadobudni i ne igrate se s lutkicama, nego nosite marte, vojničke majice, poderane traperice i vozite skejt po nekoj strmini. Skejt vam u jednom trenu izmiče kontroli i padate na guzicu tom snagom da vam se noge tresu još idućih sat vremena. Dupe je ublažilo pad i spriječilo pomicanje zdjelične kosti na mjesto štitnjače.
2. nije vam hladno iako nosite tange.
3. stolica ne treba imati tapacirung jer vas ne može žuljati ni u ludom ludilu.
4. vašem partneru olakšane su neke poze u ljubavnom zanosu i nema prigovaranja kako baš, eto, nešto, sad, ovaj tren, uh, žulja. Izgovor za vašu lošu izvedbu morat će potražiti negdje drugdje. Ako se mi trudimo izmisliti, neka se potrude i oni.
5. vrata možete zatvoriti jednim laganim trzajem boka, a sve to bez brige da ćete kasnije morati svratiti do kiropraktičara kako bi vas „namjestio“.

Dupe- PROTIV

1. ogroman osjećaj jada kada pokušavate zakopčati traperice od prošle godine i uviđate kako se zatvarač počeo preznojavati kada ste ga na jedvite jade uspjeli zatvoriti. Gumb otpada sam od sebe nakon max 2 minute.
2. oblačite mrežaste čarape i naglo se spuštate u uredski stolac, dupe se povećalo, mreža popušta i pucaju po sredini. Uskoro osjećate kako vam je jedna polovica pozadine led ledena. Hrabrost je izaći takav s posla, stajati na tramvajskoj stanici i čekati pola sata, a da ste pritom svjesni kako ćete se smrznuti i da ste baš na turi s antibioticima. Temperatura i bolovanje- zagarantirano (za sve ostalo upitajte vašeg liječnika ili ljekarnika).
3. tange više i ne stoje kao kada ste imali sedamnaest.
4. uske stolice su stvar prošlosti jer je ravnoteža neodrživa.
5. postoje sretnice kojima godine na licu neće ostaviti traga, ali će guza uvijek slikovito pokazati prolaznost vremena.


Kad se bolje pogledam… pa nije tako jako strašno. Ne još…


Post je objavljen 30.10.2006. u 23:55 sati.