Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunflower37

Marketing

All Hallows Eve... buuuuuuuuuuuuuu:))

Nema u Hrvata Halloweena koji bi bia strašniji od ostalih noći u kojima isti razmišljaju kako spojiti kraj s krajen..platiti račune koji su prespavali i prošlu Noć vještica...Ae..planetarno poznat praznik 31.listopada nije ni Amerima više ono što je nekad bia.Nakon njihovog rujanskog užasa malo su se izmijenili kostimi, malo manje je super-junaka no trick n treating i ovog će Halloweena kuckati po susjedstvu.
Horror koji u Hrvata zamijenjuje ludilo i bančenje u maskiranoj veljači.
Svoje bundeve pomno smo izabirali i jedva uspijeli nabaviti po enormnim cijenama, paukova mreža nadvila se kroz moj hodnik a razigrani klinci istovremeno izbezumljeni i očarani mojim spajderima i šišmišima, grcikali su sve ono što je bilo postavljeno na banketni stolić.Euforiji je pridonijela i masa malenih tikvica-lampica koje su dale posebnu jezu kosturima na vratima.Finale su pripremljeni i dorađeni kostimi od lanjskih maškara.Male vještice i Harry Poterri oduševljeni zabavom dali su mi po ure vrimena da u miru i pod svojom maskom ispijem već gotovo hladnu kavu...
Ma malo poganluka i zabava može početi.Osim što neznam što činiti sa kilogramima izdubljena mesa bundevi, moja misija je uspijela.Slijedi Vrisak i dječja cika koja se nastavlja ovaj vikend jer na originalni dan Halloweena uslijediti će ipak hrvatska tradicija.Buđenje iz vlastite noći strave i užasa s kojom se ipak nosimo uspješno.
Da ne zaboravim i mali osvrt na tekući horror RTL-a...BB stanari polako ipak skidaju svoje maske :))al za Antine nominacije nema straja..bar tako moja kugla kaže... :))


Post je objavljen 28.10.2006. u 18:12 sati.