Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/take2

Marketing

Post br. 14

Hey ljudi!!!!!!!!!! Napokon novi postich!!! Fakat mi je zao kaj nisam pisala al mi je intach crko...a ja sam jedva prezivjela...i tak...nis nema novog. Sad cu u grad s Mary...ma bit ce nam zaakon!!!
Ak niste slijepi pretpostavila bih da ste uocili da imam novu pozadinicu. Blue bear mi je tu bas slatki. Skinula sam ju s ove stranice (klikni tu)...zakon su predlosci....OK ajmo mi skrenut malo s ove dosade koju non stop povlacim po postevima......
Danas sam se ustala u sest. Morala sam na ples tak da mi nije bilo drugeno. Na ples idem otkad znam za sebe. Obozavam plesati i to je zapravo jedna od rijetkih stvari koja i ide tak da sam se odlucila potpuno posvetit tome...malo jadno, zar ne?
Mislim da je vise vrijeme da kazem istinu...Filip i ja smo prekinuli. Vidla sam ga na povratku s plesa sa drugom curom. A bas sam htjela da odemo popodne u kino...sreca zapravo da je tako. Da ga nisam vidjela i dalje bi bila samo sredstvo zabave...mozda me on cak zapravo nikad nije volio. Ali boriti cu se. Necu past u deopru. Jednostavno nema smisla ucinit takvu glupost...zivot ide dalje, s njim ili bez njega.
Ostavite mi puno komentara...love ya!!!!
Bye bitchessmijeh!!

Post je objavljen 28.10.2006. u 16:05 sati.