Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/acdc666999

Marketing

DNEVNI BORAVAK?

Grga Club je sa svojim radom počeo daleke 1994.godine. Pokrenuo ga je poznati grobnički bubnjar Grga u želji da stvori prostor u kojem će se promovirati i živjeti Rock kultura.

Osim ugodne atmosfere i dobre glazbe, konstantno su se održavali koncerti kako poznatih ,tako i nepoznatih tzv. demo grupa.

Kroz godine postojanja Grga Club-a u njemu su svirali mnogi bandovi, i organizirali su se mnogi događaji.
Samo da spomenemo neke od onda poznatijih grupa koje su svirale u Grga Club-u: Zadruga, Kojoti, Valentino band, Gipss-i, Stuff, HUKS, Messerschimth,Beatles revival band , i mnogi mnogi drugi.

U sada već 11 godina postojanja kluba, organiziran je toliki broj koncerata, događaja i "veselica" da ih nismo u mogućnosti ovdje nabrojiti (a trebalo bi se i sjetiti točno svega da nekoga ne zaboravimo i ne povrijedimo :) ) .

I danas se nastavlja istim tempom, sa njegovanjem Rock kulture i izričaja!DoDŽite na cugu......Il na partiju biljara....Legende u ROCKERA:

...ča ja gren svirat?...a dobro onda!...gdje gdje gdje gdje je JURA, ma tu je Jura!... ''jeben ti krv isusovu, makni to aš ću ti daljinski vrit nabit''....''maaaaaaajkuuu ti jeben''Malo mlađa ekipa!
...Hrci pazi da ti žiča na pukne!...Ivo valjda imaš doma meda ili koju septoletu!?...Krajno vrti svoj film@@@@@@@@...zar stvarno je,a di je pivo?Ali...ovo moram još jednom stavit jer kada je počeo svirat bio je balck-out!
....neopisivo jedno soliranje. Nema te država, LEGENDO!


autoputom do čavala, od čavala prema dražicama uz vlačinu po polju samo ravno i dobro bi pitati nekoga di je GRGA!


Post je objavljen 26.10.2006. u 14:08 sati.