Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uninterested

Marketing

Jedna poucna prica...

Jedan jadnik bez posla se prijavio za posao u Microsoft kao 'cistac WC skoljki'.
Kadrovski direktor ga je primio na razgovor i poslije kratkog testa mu rece:
"Primljeni ste. Ostavite mi Vas e-mail, tako da Vam mogu poslati ugovor i spisak Vasih duznosti."
On jadnik, zbunjen, odgovori da nema racunalo, pa samim tim ni e-mail.
Direktor ce na to:
"E pa onda, zao mi je, ako nemate e-mail, virtualno znaci da ne postojite, tako da Vas ja ne mogu primiti..."
Siromah, ocajan, izidje iz sjedista Microsofta, bez ideje sto bi mogao raditi i sa samo 10 $ u dzepu. Uputi se prema supermarketu i tamo kupi gajbicu s 10 kg jagoda. Za kratko vrijeme, proda sve jagode na komad iduci od vrata do vrata i do podne duplira pocetni kapital. Iznenadjen i s entuzijazmom, ponovi istu stvar tri puta i vrati se kuci s 60 $.
Tada je shvatio da bi mu taj sistem omogucio da prezivi, tako da ga je poceo primjenjivati u kontinuitetu, izlazeci uvijek rano ujutro i vracajuci se kuci uvijek kasno navecer. Radeci tako, utrostrucavao je i ucetvorostrucavao kapital svakoga dana. Za kratko vrijeme kupi rucnu dvokolicu da bi mogao povecati obim posla, a kasnije je zamijeni s jednim kamioncicem. Radeci tako, u roku od jedne godine, postade vlasnik male flote vlastitiih motornih vozila. Za 5 godina je postao vlasnik jedne od najvecih mreza za distribuciju namirnica u SAD.
I tako, misleci na buducnost obitelji, odluci osigurati svoj zivot.
Pozvao je brokera kako bi potpisao policu osiguranja. Broker ga na kraju razgovora pita za njegov e-mail da bi mu poslao prospekt osiguranja. Nas covjek mu odgovori da nema e-mail. "Bas cudno" prokomentirao je broker "Nemate e-mail, a uspjeli ste napraviti imperiju. A zamislite gdje biste bili, da ste ga imali!".
Covjek se zamisli, pa odgovori: "... u Microsoftu cisteci wc skoljke!!!"


Evo ljudi, da i ja napisem koju vijest iz svog zivota....zaliven
Kod mene je definitivno vec usklašena jedna uzasno dosadna monotonija....headbangbang fax, kava, fax, cuga sa dragim (da, pero i ja smo 56 put zajedno....bangneznam jel postoji jos koji par da se toliko svaša i prekida pa ponovo miri - osim mog DNA idiota i njenog dragog - ali....sta mogu....mozda sam glupa sto mu se uporno vracam ali....cisto moja stvar), zujopa doma na spavanje.... uzas zivi....headbang ali stvarno nemam vremena za nista uz ta sva predavanja i ucenje! da, ucenje....bang po prvi put u zivotu ja doslovno ucim!!! ni sama ne mogu vjerovati ali....heh....i to se jednom moralo desiti... ma joj, cim bude nesto zanimljivije za napisati, valjda cu i napisati...naughtyovako mi je glupo dosašivati sa istim stvarima-lakse mi je objaviti neku glupariju pa da se bar nasmijete..... hehe.... pozdrav svima
wavemahwavemah
pusa.....kiss


Post je objavljen 25.10.2006. u 10:30 sati.