Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malazaljubljena2611

Marketing

Napokon brineta, staromodna sam i Aco je počinio suicid

Znam da naslov nema smisla,,,


Auf, da napokon! Kao da me netko prisiljavao da budem umjetna lutka od slame! Sa plavkastim uvojcima i slatkim osmjehom,,,Skužila sam da to nisam bila ja!
Kad se sjetim koliko sam oko nje vodila brige i trošila lovu na kojekakve preparate samo da bi moja kosica napokon došla sebi!
A da vam iskreno kažem; nisam tila eksperimentirat, ali sve je otiššlo predaleko,,Ivana postala PLAVUŠA! Fuuuuuuuuj!
Sviđalo se to meni neko vrime, ali uzajmna ljubav je bila sve manja i manja,,,A još da napomenem DA MRZIM KEMIJU! Bojala sam se doslovno plavom galicom, a moja prekrasna kosa me sve manje slušala,,,
Nema meni do moje smeđe!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



I šta da vam još kažem; evo maloprije gledam kroz prozoz, ma nisam, gledam sa balkona i dica se igraju ispred zgrade,,,osjećam da starim i postajem kako se ono kaže; STAROMODNA?
Ma daj šta si umišljaš, nisi staromodna, samo su djeca moderna,,hahahaha!
One se igraju mobitelima,,da, da, igraju se pravim mobitelim, sa karticom, novom baterijom i sigurno bonom unjemu kojega ja nisam imala još od prošlog miseca!
A nemaju ni 10 godina!
Lagano sam se povukla u stan...
I prestala razmišljat o tome,,,
Evo, upravo mi stigla poruka i ja se dižem sa stola tražit di mi je mobitel,,,on je u džepu!!!!!!!
LUDA SAM, STAROMODNA I POSTAJEM DEPRESIVNA!!!
A ja mislila da sam samo NORMALNA!????????????????????????????????



Idemo dalje!
Jutros minjam svojoj ribici vodu (ribica po imenu Mima)...Ne pitajte ništa. Brat je dobio od cure dvi ribice po imenu Mima i Aco,,Kao mali smo uvik imali po dvi ribice i kada ih je brat donio kući, osvježilo mi se pamćenje na i ne tako davna vremena,,,Bila sam sretna zbog tih ribica (iako mi nisu ušla u glavu njihova imena, ali su morate priznat ŽESTOKA)! I tako,,imamo je skoro 3 godine,,,A zašto pričam u jednini?
Aco je počinio genocid! Ima od toga oko 2 godine,,,Ustajemo se brat i ja jedno jutro i prolazimo kraj malenog, okruglog akvarija, kad ono; NEMA ACE???? Tražimo ga mi, zovemo majku na posa jel jutros vidila Acu,,,kad odjednom čujem bratov uzdah; „evo ga!“ Da, da, Aco je počinio strašno samoubojstvo..Ne vjerujem da ga je Mima izbacila iz kuće zbog kojekakvog preljuba jer ipak su bili samci,,,Možda joj je uzimao dnevne obroke (jer danas je za razliku od prije dvi godine veoma debela i mogla bi posjest rekao je moj Nikola pola njegovog akvarija)...ali isto,,pa davali smo im dosta hrane, a Aco je naprosto bio mršaviji od svoje ženke!
Možda je štrajkao glađu i jednostavno se bacio!
Jutros sam baš razmišljala koje je Mima tog kobnog jutra proživila traume, a možda ih ima još dan-danas! Vjerojatno joj je stalno u glavi slika Ace,,možda ga je nagovarala da to ne učini, a možda ga je potaknula,,,Takve su žene, naime!
Možda ona nije to ni vidjela, možda dan-danas ne zna što je bilo sa Acom jer je on to učinio dok je ona spavala,,,Možda dan danas krivi mene da sam joj ga otela,,,
Mit ostaje neotkriven...čak i nama!

Nije lako,,vjerujete,,nije lako,,jede koliko i ja, ima dobru stolicu i stalno traži novu vodu,,,
Ne znam kako bi Aci bilo da je živ...
Ali mi fali...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da "suosjećate" samnom,,,

Nikola-volim te jako! Bak bak*cerek


Post je objavljen 21.10.2006. u 18:43 sati.