Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/take2

Marketing

Post br. 11

Hy ljudi!!!!! Kaj je novog??? Kod mene je dosta toga novo. Bila sam u City Centru one i bilo mi je bas super. Jednostavno morate otic tamo jer je bas zakon sam toplo preporucujem da idete tjednom a ne vikendom jer sam ja danas tam bila i tam vlada ziva ludnica. Bila sam u Urban Republicu i kupila sam si totalno zakon pulover.....odlican je!!!! I uopce nije bio skup....
Planirala sam napisat novi post jucer....ono...petak trinaesti...koji za mene je bio bas sretan. Dobila sam sest petica: jednu iz hrvatskog, dvije iz zemljopisa i tri iz kemije...jeeeeeah!!!!!! I bila sam jucer vani s Paulom, mojom naj frendicom (Mary nije mogla doc, nih dvije su ni naj frendice). Bile smo u pizzeriji Bigy (naravno, tu u Zagrebu) i prejele se. Al dobro, sa mojih 45 kg i 167 cm i njezinih cetiri centimetra manje ne mogu rec da nam to ne treba, zar ne??? Poslije smo otisle u dm i tam sam nasla super sjajilo i maskaru koje sam danas (kao i pulover) kupila u City Centru one.
I za kraj...posjetite Culicin blog...naci cete super stvari o tome kako se zabaviti kad ti je dosadno u liftu......idem ja sad put televizora jer sam posudila super komediju "Moji, Tvoji i Naši" koja je suuuper. Glume Denis Quaid i Rene Russo. Makar oni nisu bas poznati medu nama mladima svakak pogledajte film jer ga se ja ne mogu dovoljno nagledat...u njemu je jedna fora navijacka pjesmica..pa...evo je:
Put your hands up in the air
And wave like you just don't care
And if you think Kelly is the best let me hear you say Oh yeah
Oh yeah
Oh yeah
Oh yeah
Go Kelly, go Kelly
The other tim is smelly
We'lll shake them like a jelly
We'we got sisters from New Delhy (citaj Nju Deli)
Go kelly, go Kelly
Go Kelly, go Kelly
The other tim is smelly
We'lll shake them like a jelly
We'we got sisters from New Delhy (citaj Nju Deli)
Go kelly, go Kelly
Pa zasad svima KI$$ I BTW ocu puuno komentara.....

Post je objavljen 14.10.2006. u 19:13 sati.