Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

ČISTA NAIVA...

Najprije malo komentara na komentare iz prethodnog posta...suma sumarum, društvo nam je u banani. Gledam filmove, one američke, jel', pa svako malo socijalna služba radi banalnosti, za naše pojmove, dođe i jednostavno pokupi roditeljima djecu. Ja savršeno dobro znam kakvi su domovi kod nas, znam kakva je financijska sitacija kad su u pitanju socijala i briga o djeci, ali ljudi moji, ako želimo koliko toliko zdravu naciju u budućnosti, i po pitanju psihe, droge, alkohola, cigareta, neprihvatljivog ponašanja, usmjeravanja djece, onda moramo nešto poduzeti. Najprije doma.Ako samo malo uključimo moždane vijuge, neće nam trebati puno da dođemo do zaključka kako će to izgledati za par godina. Znam da smo svi skloni odmahnuti rukom i reći da se i onako ništa ne može učiniti, da će sve ipak biti OK, zatvoriti se samo u svoju osnovnu zajednicu...ali, to tako ne funkcionira, baš zato što je ta obitelj početak svega.

Ajde, mama, dosta filozofije.

BILA SAM JA SINOĆ NA ISKONOVOM CHATU - SAD JE TO NET, JEL'...

Pa, dobro, jel' ima tamo netko normalan?
Ili se meni i na neviđeno događaju iste stvari kao i na viđeno?

E, nema niti jednoga, zapravo, žene se nisu niti pojavljivale, koji direktno u prsa ne nudi usluge obdarenoga...dobro, bio je jedan čovac, pristojan, čak i zabavan, koji se valjda voli zezat isto ko i ja, ali sam mu odmah na početku rekla, ako i on misli o seksu, da me se okani...pa to je nevjerovatno....s jednim, i to mlađim od sebe ohoho, četala sam, to mi je kasnije sinulo, skoro dva sata, da bi na kraju pitao...jel'...A lijepo piše dolje o pravilima lijepog ponašanja, o svrsi chata, blablabla...ma, drž se mama ti svog bloga...
Ma povirit ću ja tamo opet, u one sobe koje mi je Kenguur preporučiocerek naravno, za starije, molim fino...ali izgleda da je u tim sobicama još i gore nego među mlađom populacijom, starci prolupali načisto...sve nešto neiživljeno, frustrirano, neka mi Bog i chateri oproste...ili je to bila puka slučajnost?
Da, sad će netko reći, a što si ti, mama, tamo uopće tražila, k'o da ne znaš kako je to? Ili, pa nisu baš svi takvi, evo ja sam naišao/la na neke sasvim ok ljude....dobro, prihvaćam, samo pričam kakve sam ja sreće...kako se koji prozorčić otvori, frcaju pitanja, k'o po receptu:
"Bok!", "Koliko god?""Odakle si?"...i onda "Šta imaš na sebi?" ili "Jesi za malo avanture sa obdarenim iz Zg?"

Da, baš sam za avanturu. Kao, život mi nije dovoljno avanturistički, od dizanja do lijeganja...taman mi još i virtualna avantura fali...

Dakle, drži se mama bloga svoga do daljnjega, tu je društvo pet, svašta se da naučiti, dobije čovjek i savjeta i utjehe i ljubavi. Pod uvjetom da to i daje.
I zato vas volim.Eto.

Post je objavljen 13.10.2006. u 10:43 sati.