Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flop

Marketing

Auto na vodu postoji već 37 g.!?

Kako me krasno noćas zašamaro youtube.

Naslov nije nikakva šala, ako je vjerovati Danielu Dingelu, Filipincu koji tvrdi da je izumio auto na vodu još 1969. Do sada je izum instalirao u nekoliko automobila, dolazile su mu mnogobrojne delegacije, ali izum još uvijek nije prodao. Kaže, svi su htjeli ukrasti tehnologiju, nikoga nije zanimao posao. Išao je i kod filipinskog predsjednika, ali izum umjesto cijeloga svijeta, još uvijek uživa samo on i obitelj.

Iako u videu nije rečeno o kakvoj se tehnologiji radi, ono što sam vidio podsjeća me na orgon, energiju nulte točke ili takozvani "Joe cell".

Zanimljiv dio videa je i par rečenica o Svjetskoj banci i MMF-u, koji su, kako kaže Daniel, glavni krivci zašto patent nije zaživio. Pravi razlog je, tvrdi on, što bi država, ako zaživi njegov izum ostala bez poreza od nafte i derivata, što se nikako nije svidjelo dobrim svjetskim bankarima, državama, korporacijama.

Video traje 15 minuta i mene je dovoljno šokirao da sam odmah vikend spoznaju odlučio podijeliti s vama. Auto na vodu? Ne zagađuje, već čisti zrak? Nemoguće. Ili moguće?



Post je objavljen 08.10.2006. u 15:22 sati.