Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bob

Marketing

Telekomunikacijsko kameno doba...

Nevjerovatno je to kako se čovjek može naviknuti na lijepe stvari recimo, telefon, mobitel, internet, ali ako ti netko to uzme e onda to već ne valja.... E sad kako sam đošao do tog napose inteligentnog otkrića. Naime i ja sam jednog dana ostao bez dvije od te tri stvari. Kako je zapochelo... Išao sa posla i naletim do kuma i tu krenu sranja i popijemo 3 piva, e onda je valjalo otići i negdje dalje pit pa sam otišao sa drugim prijateljem na josh dva piva, on oshao naletio drugi pa de josh 3. Uglavnom to je dovodilo do enormne količine alkohola u mozgu, što je utjecalo na moj osječaj umora tako da sam u 20:00 doshao kuchi i zaspao... Probudio se u pola 1 i gledao malo šta ima novog. Neki lik tako malo pljuvao Brod i ja sam u tom trenutku najpametnije da mu se najebem svega živoga... Naravno nije meni vrag dao mira pa da idem preko milion proxy-am nego direke preko Outlook Expressa i naravno sav sretan odem nastaviti spavati jer sutra je novi dan :-)

E probudio se ja u 7 mamuran ko ćuko, i odlazim pod tuš, pa na posao. Nevino jer se ne sjećam da sam se uopće budio, uvjeren da je to bio san... Kada u 17:30 dolazi poruka od starog zašto nam internet i telefon ne rade... Jebote mene presjeklo, pa reko, šta sam morao to izgovoriti da su mi i fiksni telefon ban-ali... Skuliram se i skontam da nije tako jer svaki normalni brođanin neće protiv svojega, a ako me i ban-aju ne mogu to napraviti sa telefonom, vech samo internet, a e-mail mi nisu poslali. Lijepo reko, izgleda da je sve ošlo u 3 pm.

Da ne duljim vech nekoliko dana sam bez interneta i fiksnog telefona, i jaaaako mi je to čudno, da sam još i bez mobilnog ostao mislim da bi popizdio. Odnosno, čak mislim da i pretjerujem jer sam imao internet u firmi, kao i fiksni telefon. Ali u kući sam se osjećao tako bespomoćno i jadno da to ne mogu opisati.

Čovjek se lako navikne a teško odvikne je već poznata stvar, ali takve sitnice, to mi je čak i zapanjujuće zbunjujuće...

Al eto doshao je konachno čiko iz T-Lopovluka i to riješio

Post je objavljen 06.10.2006. u 01:53 sati.